Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Artikkelit lainoista

Etsitkö lainaa?

Vertailemalla löydät edullisimman lainan

Laina-artikkelit

Lainaa ilman korkoa – onko se mahdollista?

marraskuu 11 2019

Yksinkertaisimmillaan lainaaminen tarkoittaa, että henkilöllä Yksi on ylimääräistä rahaa, jonka hän on valmis antamaan väliaikaisesti henkilö Kakkoselle, jolla taas on kova tarve ylimääräiselle rahalle juuri sillä hetkellä.

Kuinka rahoittaa remontti?

marraskuu 1 2019

Remontointihaaveet voivat kuitenkin usein tyssätä joko ajan, rahan tai ammattitaidon puutteeseen. Perkasimmekin vastoinkäymiset sinulle valmiiksi läpi ratkaisuehdotuksineen!

Rahan lainaaminen ystävälle tai perheenjäsenelle

lokakuu 23 2019

Moni meistä on ollut tilanteessa, jossa hyvä ystävä tai perheenjäsen pyytää rahaa lainaksi. Läheisten pyynnöille on usein vaikea sanoa ei.

Lainan korko – mistä se koostuu ja miten sen voi laskea?

lokakuu 23 2019

Pohditko, miten lainan korko lasketaan, vai haluatko tietää lisää lainan korosta ja sen määräytymisestä? Näissä tapauksissa tämä juttu on juuri sinulle. Seuraavaksi kerromme mistä palasista korko muodostuu, kuinka se määräytyy ja miten tapahtuu lainan koron laskeminen.

Bank Norwegian esittelyssä

tammikuu 4 2018

Bank Norwegian on Norwegian Finans Holding ASA:n omistama, yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki. Suomen markkinoilla Bank Norwegian tarjoaa tällä hetkellä talletus- ja lainatuotteita. Tämän lisäksi Bank Norwegian tajoaa luottokorttia, joka yhdistää Norwegian Airlinesin edut luottokorttiin. Bank Norwegian -kortti lanseerattiin Suomen markkinoille kesän 2016 aikana.

Suomen lainamarkkinoita hallitsee kaksi suurta toimijaa

tammikuu 4 2018

Suomessa on melkein 6 miljoonaa asukasta, tuhansia järviä ja satojatuhansia poroja. Meillä on myös lainamarkkinat, joita hallitsevat lähinnä suuret pankkijättiläiset. Mutta mitkä ovat suurimmat rahalaitokset Suomessa?

Kannattaako loma maksaa osamaksurahoituksella?

joulukuu 29 2017

Ihanne rahankäytössä on yleensä se, että ensin säästetään ja sitten kulutetaan. Toisin sanoen lomamatkaan käytettävät rahat kannattaisi mieluiten säästää etukäteen. Tosielämässä ja käytännön arjessa kaikkia ihanteita ei kuitenkaan ole aina mahdollista toteuttaa.