Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Artikkelit lainoista

Etsitkö lainaa?

Vertailemalla löydät edullisimman lainan

Laina-artikkelit

Lainan korko – mistä se koostuu ja miten se lasketaan?

November 9 2018

Bank Norwegian esittelyssä

January 4 2018

Bank Norwegian on Norwegian Finans Holding ASA:n omistama, yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki. Suomen markkinoilla Bank Norwegian tarjoaa tällä hetkellä talletus- ja lainatuotteita. Tämän lisäksi Bank Norwegian tajoaa luottokorttia, joka yhdistää Norwegian Airlinesin edut luottokorttiin. Bank Norwegian -kortti lanseerattiin Suomen markkinoille kesän 2016 aikana.

Kuinka rahoittaa remontti?

January 4 2018

Remontointihaaveet voivat kuitenkin usein tyssätä joko ajan, rahan tai ammattitaidon puutteeseen. Perkasimmekin vastoinkäymiset sinulle valmiiksi läpi ratkaisuehdotuksineen!

Suomen lainamarkkinoita hallitsee kaksi suurta toimijaa

January 4 2018

Suomessa on melkein 6 miljoonaa asukasta, tuhansia järviä ja satojatuhansia poroja. Meillä on myös lainamarkkinat, joita hallitsevat lähinnä suuret pankkijättiläiset. Mutta mitkä ovat suurimmat rahalaitokset Suomessa?

Monobank aloitti Suomessa!

January 2 2018

Suomen lainamarkkinoille on jälleen tullut uusi vakuudettomia kulutusluottoja tarjoava norjalainen pankki, Monobank. Pankilla ei ole fyysistä toimipistettä Suomessa, vaan kaikki asiointi hoidetaan netissä. Muut tällä hetkellä Suomen lainamarkkinoilta löytyvät norjalaiset pankit ovat Bank Norwegian ja Komplett Bank.

Kannattaako loma maksaa osamaksurahoituksella?

December 29 2017

Ihanne rahankäytössä on yleensä se, että ensin säästetään ja sitten kulutetaan. Toisin sanoen lomamatkaan käytettävät rahat kannattaisi mieluiten säästää etukäteen. Tosielämässä ja käytännön arjessa kaikkia ihanteita ei kuitenkaan ole aina mahdollista toteuttaa.

Oletko luotettava asiakas vai et?

December 29 2017

Osa suomen markkinoilla toimivista lainanmyöntäjistä käyttää hinnoittelussaan ”asiakaskohtaista korkoa” – korko ei siis ole kaikille asiakkaille sama.