Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Aktia

Aktia on pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistövälityspalveluita tarjoava pankkikonserni. Aktia tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta Käyttölainaa, jota pankki myöntää 1 000 euron ja 20 000 euron välillä. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 12-60 kuukauden välillä. Laina maksetaan yhdessä erässä lainanhakijan Aktian tilille, ja laina tulee maksaa takaisin kiinteissä kuukausierissä (vähintään 50 euroa). Aktia käyttölaina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia. Jos olet Aktian asuntolaina-asiakas, voit saada tiliisi edullisen Joustolimiitin. Asuntosi on Joustolimiitin vakuutena. Joustolimiitti voi olla 2 000 eurosta 10 000 euroon, mutta suositus on, että limiitti on enintään kaksi kertaa nettopalkkasi suuruinen. Eräpäivän voi sopia joko kuukauden loppuun tai puoliväliin. Voit tarkistaa lainan tiedot Aktian verkkopankistasi laina-aikana.

Voit vertailla myös muiden pankkien lainoja täällä.

Käyttölainan kustannukset

Aktian käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka korko on kiinteä 8,5% + 3kk euribor. Aktia tarjoaa asiakkailleen myös vakuudellista kulutusluottoa. Lainan avausmaksu on 60 euroa, ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 3,9 euroa.

Kuinka haen Aktialta lainaa?

Hakijan tulee olla Aktia pankin asiakas saadakseen vakuudettoman lainan, sekä omata vähintään 25 000 euron bruttovuositulot jotka tulevat asiakkaan Aktian tilille. Aktian lainaa voi hakea lähimmästä Aktia konttorista tai Aktian asiakaspalvelun kautta. Sinun tulee varata aika Aktian konttorista, eli lainahakemmusta ei voi täyttää netissä. Laina maksetaan myöntämispäivän jälkeen viimeistään seuraavana päivänä suoraan hakijan Aktia-tilille. Jos hakijalla on ennestään avoimia luottoja, ne voi yhdistää ne yhdeksi Aktia Käyttölaina-luotoksi.

Mitkä ovat lainan hakuehdot?

Voit saada Aktian käyttölainaa, jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on suomalainen henkilötunnus, pysyvä kotiosoite Suomessa, olet hoitanut raha-asiasi kunnolla eli sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Työsuhteesi voi olla myös määräaikainen, mutta mahdollisen koeajan tulee olla päättynyt.

Asiakkuus ja luoton takaisinmaksu

Eräpäivä lainan takaisinmaksuun on aina kuukauden 15. tai viimeinen päivä. Voit päättää itse miten haluat lyhentää lainan (esimerkiksi tasaerissä tai tai tasalyhennyksin, milloin koron osuus pienenee laina-ajan myötä). Lainan avausmaksu on 60 euroa, ja tilinhoitopalkkio on 3,9 euroa per lasku. Aktian käyttölainan tiedot näkee kätevästi Aktian verkkopankissa, missä lainaan voi anoa esimerkiksi maksuvapaata kuukautta tai tehdä muita muutoksia.

Vertaa kaikkien pankkien lainoja täällä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?