Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Ainalaina

Ainalainan pikavippiä eli joustoluottoa hakeville myönnetään aina 2000 euron luottotili, josta hakija voi nostaa tarvitsemansa summan. Luotto on nimeltään Ainalaina Gold-luotto, ja sen voi nostaa halutessaan kerralla kokonaan tai pienemmissä osissa, mutta miniminosta on 50 euroa. Jos olet hakenut lainaa ja saat myönteisen päätöksen, se ei kuitenkaan velvoita tilin käyttöön. Ainalaina Gold –luotossa ei ole vuosi- tai tilinhoitomaksua, jos tiliä ei käytä. Tilinhoitomaksu on 5 €/kk ja se laskutetaan, jos tilillä on avointa saldoa. Laskun summa määräytyy 14 päivää ennen valitsemaasi eräpäivää. Summa on puolet tehdyistä nostoista laskutuspäivänä. Tämän lisäksi laskulla on korot ja kulut.

Ainalainan kustannukset

Luottopäätöksen saaminen ei maksa sinulle mitään. Ainalainalla ei ole tilinhoito- tai vuosimaksua, mikäli tiliä ei käytetä. Korko nostetulle lainalle on 8,5 %/kk eli 102 % vuodessa ja käsittelymaksu 13 % nostetusta summasta. Esimerkki takaisinmaksusta: 1000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 394,88 %, kun nostaa 1000 euroa ja maksaa sen kahdessa erässä takaisin. Tilinhoitomaksu on 5 €/kk, mikäli tilillä on avointa saldoa. Verkkotunnuksilla rekisteröityneet ja myönteisen lainapäätöksen saaneet voivat nostaa saldonsa rajoissa rahaa tililleen kätevästi tekstiviestillä. Viestin lähettäminen on ilmaista. Summa siirretään tilillesi palvelun aukioloaikana.

Lainan saantiehdot ja hakuprosessi

Ainalainan 2000 euron lainan saannin edellytyksenä on, että hakija on 21 vuotta täyttänyt ja alle 65-vuotias säännöllisiä tuloja nauttiva maksukykyinen ja luottokelpoinen Suomen kansalainen, jolla on pysyvät katuosoite ja henkilökohtainen matkapuhelinliittymä (tai yritysliittymä), josta näkyy luottoa hakevan henkilön tiedot. Ainalaina Gold –luotto on tarkoitettu yksityisille henkilöille, ei yrityksille. Luottokelpoisuus tarkoittaa, että henkilöllä saa olla maksuhäiriömerkintää

Ainalainan pikalainaa myönnetään vuorokauden kaikkina aikoina, mutta rahaliikenne rajoittuu aikavälille 07.00-23.00. Yöllä haettuihin ja positiivisen lainapäätöksen saaneille siirrämme lainan tilille heti aamulla klo 07.00. Se, kuinka nopeasti saat lainan tilillesi, riippuu pankistasi. Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Oma Säästöpankin, Handelsbankenin ja S-pankin tileille rahat siirtyvät noin puolen tunnin sisällä Ainalainan aukioloaikana eli kello 07.00 – 23.00. Muiden pankkien asiakkaille luoton tilisiirtoon kuluu muutamia arkipäiviä.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat vielä kopion sähköpostiisi vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista sekä sopimusehdoista. Voit siirtää rahaa Tilinhallinta-sivulta tilillesi 50 - 2 000 euron erissä, ja rahat ovat tililläsi noin puolessa tunnissa.

Lainan laskutus sekä takaisinmaksu

Lainan laskutustapoina on joko paperilasku tai sähköpostilasku. Laskun summaksi lasketaan laskutuspäivänä avoinna olevan lainamäärän mukaan, ja se on puolet tehdyistä nostoista. Laskutuspäivä on 14 päivää ennen valitsemaasi eräpäivää. Eräpäivän voi muuttaa, mutta se astuu voimaan vasta muuton jälkeen tehtyihin siirtoihin. Yksittäisen noston eräpäivä määräytyy sillä hetkellä, kun nosto tehdään. Et voi siis jälkikäteen muuttaa jo ottamasi lainan eräpäivää. Jos tilin saldo on nollilla, tilinhoitomaksua ei laskuteta.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?