Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Aasa

Aasa rahoitusyhtiön lainapalveluita on käyttänyt jo lähes 100 000 suomalaista. Aasa tarjoaa asiakkailleen vakuudettomia lainoja 1 000 euron ja 5 000 euron välillä. Lainapäätös tehdään nopeasti, yleensä jo yhden vuorokauden sisällä. Aasa lainaa voi hakea kätevästi verkossa täytettävällä lainahakemuksella. Aasa laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia ja lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 6 kuukaudesta 60 kuukauteen.

Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Lainan hakuehdot

Aasa lainaa voi hakea 20-vuotiaat, Suomessa asuvat henkilöt joilla on luottotiedot kunnossa, ovat oikeustoimikelpoisia ja tunnistautuvat Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla. Lainanhakijalla tulee olla myös säännölliset työ- tai eläketulot, mutta työsuhde voi olla esimerkiksi määräaikainen.

Lainan kustannukset

Aasa lainan nimelliskorko on kiinteä 39,9% vuodessa. Lainaan sisältyy lisäksi perustamismaksu 399€, sekä kuukausittainen käsittelykulu 18€. Lainan perustamismaksu eli järjestelypalkkio jaetaan tasaisesti koko laina-ajalle ja maksetaan osissa lainan kuukausierien yhteydessä.

Pikavippi

Aasa pikalaina on nopea ja helppo rahoitusvaihtoehto: Aasan pikavippi on kertaluotto, joka maksetaan kuukausierittäin takaisin. Pikavippiä haetaan online-lainahakemukseen. Lainapäätös tehdään nopeasti ja voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi, niin saat rahat heti tilillesi. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Pikalainat maksetaan takaisin kuukausierissä. Voit saada pikalainan, jos olet vähintään 20 -vuotias eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Aasa pikavippiä voi vertailla muihin markkinan pikavippeihin pikalainavertailussamme.

Peruutusturva

Aasa lainassa on myös 18 päivän peruutusturva: Jos tulet toisiin ajatuksiin lainanhakemisen jälkeen, voit peruuttaa lainan ilmoittamalla Aasan asiakaspalveluun. Ilmoituksen voi tehdä sähköpostilla. Lainan peruuttamisesta tulee kuitenkin ilmoittaa viimeistään 18 vuorokauden kulutta lainasopimuksen tekemisestä.

Kuluttajansuojalaki antaa kuluttajalle oikeuden perua etämyynnin kautta tehty lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Etämyynnillä laissa tarkoitetaan mm verkkohakemuksen tai puhelinmyynnin välityksellä tehtyjä lainasopimuksia. Kuluttajansuojalain mukaan asiakkaan tulee kuitenkin maksaa luotonantajalle korvauksena lainan todellisen vuosikoron mukainen korko ajalta jona laina on ollut kuluttajan käytössä. Palkkiomaksuja (tilinhoitomaksut, järjestelypalkkio) ei kuitenkaan saa periä kuluttajalta.

Lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Aasa Oy ottaa vastaan verkkohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Aasa käsittelee hakemukset toimistoaikana.Lainapäätöksen saa jopa saman päivän aikana. Lainahakemus käsitellään nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainan hyväksymisen jälkeen hakija saa postitse lainan lyhennysaikataulun, mistä löytyy kaikki tiedot maksuerien suorittamiseen. Lainan voi myös maksaa aina suunniteltua nopeammin takaisin, ja tämä ei aiheuta minkäänlaisia lisäkuluja. Mikäli haluat siirtää eräpäivää ota yhteyttä Aasan asiakaspalveluun.

Löydä sinulle edullisin ja parhaiten sopiva joustoluotto täältä.

Mikä laina on sinulle sopiva?

provider-pl.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi lainaa?
Mitä lainoja haluaisit vertailla?