Ystävänpäivän lahjavinkit

|Posted by | Kaikki artikkelit, Luottokortit, Matkustaminen, Nettikaupat, Ostaminen, Vinkit
Tags: ,

Ystävänpäivä
Lahjaideat ystävänpäiväksi

Ystävänpäivällä on monia merkityksiä. Se on rantautunut Suomeen erityisesti Amerikoista, joissa se on hyvin romanttinen päivä, joka on suunnattu rakastavaisille. Suomessa ystävänpäivä on ollut hieman erilainen, koska pääpaino on ollut usein ystävyyssuhteissa, vaikkei romantiikkaakaan ole tietenkään unohdettu. Viime vuosina ystävänpäivän juhliminen on myös Suomessa siirtynyt enemmän rakastavaisten juhlintaan.

Millaisin menoin ystävänpäivää kannattaa sitten juhlia? Me jaamme muutaman hyvän vinkin, jotka kannattaa laittaa korvan taakse!

Hyödynnä ystävänpäivätarjoukset

Yksi paras asia globaaleissa juhlapäivissä on se, että kova kilpailu saa kaupat lyömään toinen toistaan parempia tarjouksia pöytään. Ystävänpäivänä monet kaupat tarjoavat teemaan sopivasti kaikkea vaaleanpunaista ja pörröistä – ja puoleen hintaan tai kahta yhden hinnalla!

Ystävänpäivänä parhaimpia tarjouksia on yleensä verkossa (niin kuin kaikissa muissakin juhlissa), jossa kannattaa katsastaa esimerkiksi erilaiset alusvaate- ja alusasu-sivustot. Samoin erilaiset koruihin erikoistuneet sivustot ovat yleensä hyvä paikka metsästää tarjouksia ystävänpäivän aikoihin.

Muita hyviä tärppejä ovat esimerkiksi ravintolat, kahvilat ja vaikkapa leffateatterit, jotka saattavat antaa erilaisia tuplatarjouksia kannustaakseen pareja käyttämään heidän palveluitaan.

Haluatko saada kaiken irti alennusmyynneistä? Tutustu alekalenteriin!

Netistä ostaessasi muista luottokortti

Lahjojen antaminen kuuluu ystävänpäivään. Usein lahjaksi annetaan esimerkiksi kaulakoru tyttöystävälle tai vaikkapa uusin Playstation-peli poikaystävälle, tai viedään puoliso ihanalle kynttiläillalliselle. Mikäli päädyt selaamaan Internetin ihmeellistä tarjontaa, kannattaa kaivaa luottokortti esiin.

Mikä on sinulle paras luottokortti? Löydä paras luottokortti alle minuutissa

Luottokortti tarjoaa näet paitsi joustavuutta maksamiseen, myös sellaista turvaa, jota useimmat muut maksuvälineet eivät anna. Mikäli esimerkiksi haluat varata romanttisen viikonlopun Pariisissa, maksa lennot luottokortilla. Luottokortilla saat nimittäin automaattisesti suojan lentoyhtiön konkurssia vastaan. Lisäksi monet luottokortit tarjoavat matkavakuutuksen, mikäli matka maksetaan edes osittain luottokortilla.
Luottokortti tarjoaa myös muita vakuutuksia. Esimerkiksi osto- ja tuoteturvat useimmissa luottokorteissa kattavat luottokortilla ostetulle tavaralle noin puolen vuoden vakuutuksen ostohetkestä alkaen. Mikäli tuote esimerkiksi vahingoittuu tuona aikana, voit vaatia korvauksia luottokorttiyhtiöltäsi.

Lisäksi monissa lentopisteluottokorteissa on mahdollista kerätä pisteitä jokaisesta ostoksesta.

Joka päivä on ystävänpäivä

Vanha totuus, joka toistetaan yleensä juhlien yhteydessä on se, että hyviä asioita pitäisi juhlistaa aina. Toisin sanoen parisuhdetta tai ystävyyttä ei pelasta se, että ystävänpäivänä käydään hyppäämässä laskuvarjohyppy tai hankitaan ihana kaulakoru.

Ihmissuhteet pelastetaan tai tuhotaan arjessa, joten arkiset ja jokapäiväiset teot – siis sellaiset, joita jaksaa tehdä joka päivä – ovat useimmille tärkeimpiä. Muista siis kumppaniasi mieluiten joka päivä.

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *