Wrapp-mobiiisovelluksella voit saada maksutapaetua

|Posted by Anleena Haustola | Kaikki artikkelit, Luottokortit, Maksaminen, Nettikaupat, Ostaminen, Uutiset
Tags: aktia, luottokortit, luottokortti, mobiilisovellukset, nordea, uutiset, Wrapp

WrappMikä on Wrapp?

Wrapp on ruotsalainen mobiilisovellus, jolla voi saada maksutapaetua. Se käyttääkin itsestään nimeä ”etusovellus” ja se on yhdistetty suoraan pankki- tai luottokorttiisi.

Koska sovellus on yhdistetty suoraan esimerkiksi luottokorttiisi, raha pääsee liikkumaan kitkatta edestakaisin: ensin maksaessasi kortilla Wrapp-sovelluksessa näkemäsi tarjoustuotteen ja sitten takaisin tilillesi Wrappin maksaessasi sinulle osan rahasta takaisin maksutapaetuna tai ostohyvityksenä.

Lue myös: Mitä on etämaksaminen ja miten se toimii?

Kun maksat kortillasi, Wrapp tarjoaa sinulle yksilöllisiä tarjouksia, ostoksiisi perustuvia palkintoja ja leimoja. Wrapp on aikaisemmin julkaistu Ruotsissa ja nyt se on tullut myös Suomeen. Mukana etuohjelmassa ovatkin jo ruotsalaiset H&M ja Clas Ohlson ja Suomesta taas muun muassa R-kioskit, Omenahotellit sekä Adlibris-verkkokirjakauppa. Lisää on kuulemma tulossa heti vuodenvaihteen jälkeen, kun toiminta polkaistaan kunnolla käyntiin.

Wrapp on saatavilla Android- ja iOS-järjestelmille.

Miten Wrapp toimii?

  1. Lataa sovellus
  2. Kirjaudu sovelluksiin pankkitunnuksillasi. Samalla liität korttisi sovellukseen
  3. Selaa sinua kiinnostavia tarjouksia
  4. Osta tarjoustuote käyttäen korttiasi
  5. Saat tuotteen
  6. Saat rahaa sovitusti takaisin tilillesi

Wrapp on sovellus, joka ladataan älylaitteeseen, esimerkiksi padiin tai kännykkään. Voit selata sovelluksen avulla Wrappin kumppaneiden tarjouksia, joita voi hyödyntää maksamalla kortilla – ja vain kortilla maksamalla.

Wrapp-sovelluksessa näkyy siis vain tarjouksia yhteistyökumppaneilta ja niitä on mahdollista saada ainoastaan, mikäli tekee ostoksensa kortilla, jonka pankin kanssa Wrappilla on yhteistyö. Suomessa Wrappilla on yhteistyötä Nordean kanssa, ja pian on mahdollista lisätä sovellukseen myös Aktian kortteja.

Muualla maailmassa Wrappin sovellukseen voi lisätä esimerkiksi myös Danske Bankin kortteja, mutta mahdollisesta yhteistyöstä Suomessa ei ole vielä tietoa.

Haluaisitko liittää Wrappiin luottokortin? Voit vertailla luottokortteja sivuillamme näppärästi ja ilmaisesti. Vertailemalla varmistat, että saat sinulle parhaiten sopivan luottokortin!

Huomaa, että jos haluat lopettaa sovelluksen käytön kokonaan, pelkkä kortin poistaminen sovelluksesta ja sovelluksen poistaminen eivät riitä. Jos haluat poistaa tilisi ja tietosi pysyvästi, sinun on otettava yritykseen yhteyttä sähköpostilla.

Wrapp-etujen hyödyntäminen

Kun olet käyttänyt Wrapp-sovelluksen tarjouksen maksamiseen korttia, maksaa Wrapp sinulle tarjouksen mukaisesti rahaa takaisin tilillesi automaattisesti. Tarjous toimii toisin sanoen vähän niin kuin S-ryhmän bonusjärjestelmä: Et saa tuotetta heti halvemmalla vaan rahaa jälkikäteen tilillesi. Ostohyvityksen saat 1 -7 päivän kuluttua ostoksen tekemisestä.

Wrapp-etuja voi yleensä hyödyntää myös sovelluksen ulkopuolella kuten esimerkiksi nettikaupoissa ja kivijalkaliikkeissä. Tarkasta kuitenkin tarjouksen ehdot ennen kuin marssit kivijalkaliikkeeseen, sillä tarjousten ehdot voivat vaihdella.

Wrapp-tarjoukset

Tältä näyttävät tarjoukset Wrapp-sovelluksessa. Lähde: Wrapp

Esimerkiksi leimakortit ovat tällainen useimmiten sovelluksen ulkopuolella käytetty palvelu. Leimakortti aktivoituu sovelluksessa, kun maksaa sovellukseen liitetyllä kortilla Wrappin kanssa yhteistyötä tekevän kahvilan tai ravintolan ynnä muun vastaavan kanssa.

Kun ostos ylittää tietyn rahamäärän, saat automaattisesti leiman digitaaliseen korttiisi. Kun olet saanut 6 leimaa samasta paikasta, saat automaattisesti maksuhyvityksen tilillesi.

Kohdennettua mainontaa

Wrappin perustajan ja toimitusjohtaja Reerslevin mukaan Ruotsissa yli 100 000 käyttäjää (Wrappilla on Ruotsissa tällä hetkellä noin 120 000 käyttäjää) on jo antanut luvan käyttää tietojansa kohdennettuun markkinointiin ja mainontaan. Tällä pyritään siihen, että käyttäjät saisivat heitä kiinnostavia tarjouksia ja toisaalta mainostajat voisivat välttyä turhilta harhalaukauksilta ja säästää näin markkinointikulujaan.

Wrapp onkin suunniteltu hyödyntämään kaikkia osapuolia: Kauppiasta, kuluttaja, pankkeja ja luonnollisesti myös Wrappia itseään. Kuluttajat saavat etuja ja heitä kiinnostavia tarjouksia. Kauppias saa uuden markkinointialustan, pankit taas ihmiset keskittämään kulutustaan yhdelle kortille. Pankit myös saavat osansa komissiosta, jonka sovellus kerää itselleen asiakasyrityksiltä toteutuneista ostotapahtumista.

Lähteet:

Mobiili, Wrapp, Uusisuomi