VertaaEnsin.fi ja Lumo Energia yhteistyöhön

|Posted by | Esittelyssä, Sähkö
Tags: , ,
kuvassa kättely ja lumo ja vertaaensin yritysten logot

VertaaEnsin.fi haluaa auttaa kuluttajia tekemään parempia talouspäätöksiä. Tarjoamme suomalaisille kuluttajille digitaalisen alustan, josta löytyy kattava talous- ja rahoitustuotteiden valikoima, sekä informaatio järkevän ja tietoisen päätöksenteon tueksi.

Yksi missiomme kulmakivistä on tarjota kuluttajille markkinoiden paras valikoima tuotteita ja yksinkertaisia palveluita, jotka auttavat säästämään rahaa ja aikaa.

Palvellaksemme yhä paremmin suomalaisia kuluttajia, laajensimme palveluvalikoimaamme myös sähkösopimusten vertailutyökalulla, ja olemme viime aikoina kasvattaneet kumppaniverkostoamme laajasti. Meillä on ilo ilmoittaa, että VertaaEnsin.fi:n kumppaniverkostoon kuuluu nyt myös Lumo Energia

“On hienoa, että VertaaEnsin.fi on lähtenyt mukaan tarjoamaan sähkön hintavertailupalvelua kuluttajille. Markkinassa on aina tilaa uusille tekijöille ja näkökulmille, ja siksi olemmekin iloisia, että olemme päässeet aloittamaan yhteistyön VertaaEnsin.fi:n kanssa. Yhteistyön tekeminen on ollut helppoa, ja odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan”

Lumo Energian toimitusjohtaja Otto Savasti.

Mikä on Lumo Energia?

Lumo Energia Oyj on vuonna 2015 perustettu suomalainen sähköyhtiö, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Yrityksen kasvu on ollut nopeaa, ja jo yli 50 000 suomalaista on valinnut sähköyhtiökseen Lumo Energian.

Lumolla uskotaan ketteriin toimintatapoihin, ja asiakkaiden tarpeisiin ja ympärillä tapahtuviin muutoksiin reagoidaan nopeasti. Sähköyhtiö tarjoaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden valita omaan sopimukseensa myös uusiutuvat energialähteet edullisesti.

Lumo Energia keskittyy pääosin kuluttajien ja yritysten sähkösopimuksiin ja myy asiakkailleen pohjoismaisen sähköpörssi Nord Poolin kautta ostettua sähköenergiaa. Yritys on Energiateollisuus ry:n jäsen ja kehittää aktiivisesti toimialan parhaita käytäntöjä. Yrityksen pääomistaja on yhdysvaltalainen Genie Energy Ltd.

“Lumo on mahtava esimerkki sähköyhtiöstä, jolla on selkeä ja kilpailukykyinen sähkösopimusten tuotetarjoama kuluttajille, dynaaminen tiimi ja kova halu kehittää palvelujaan koko ajan. Uskomme, että palvelumme toimii Lumolle mahtavana alustana tavoittaa uusia asiakkaita ympäri Suomea”

VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Jussi Valsta.
Juuso Korhonen

Juuso Korhonen

Juuso Korhonen on VertaaEnsin.fi PR- ja markkinointistrategi. Juuso on opiskellut kansainvälistä markkinointia ja työskennellyt finanssialalla viimeiset kahdeksan vuotta. Hän on kiinnostunut laajasti finanssiasioista ja taloudellisesta hyvinvoinnista.