VertaaEnsin.fi ja sähköyhtiö Enefit yhteistyöhön

|Juuso Korhonen

VertaaEnsin.fi on aloittanut yhteistyön Viron suurimman energiantuottajan Eesti Energian Suomen toiminnoista vastaavan Enefitin kanssa.

Enefitin tuotteita voi nyt vertailla sähkösopimusten vertailutyökalullamme

Keväästä 2020 asti palvelussamme on voinut kilpailuttaa myös sähkösopimukset. Tämän myötä olemme kasvattaneet kumppaniverkostoamme laajasti ja nyt olemme yhteistyössä myös Enefit -sähköyhtiön kanssa!

Sähkösopimuksen säännöllinen kilpailuttaminen ja hintavertailu on hyödyllistä kuluttajille. On tärkeää, että on olemassa puolueettomia ja riippumattomia palveluntarjoajia, joissa erilaisia sähkösopimuksia voi vertailla monipuolisesti ja läpinäkyvästi.

”Enefitin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme hyödyllisiä ja helppoja energiaratkaisuja. Haluamme osaltamme lisätä uusiutuvien energianlähteiden tuotantoa ja näin varmistaa puhtaamman ympäristön. Yhteistyö VertaaEnsin kanssa tarjoaa meille mahdollisuuden tavoittaa yhä useampia suomalaisia, jotka etsivät 100% vihreää sähkönmyyjää. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakaslähtöistä palvelua ja kilpailukykyisiä tarjouksia”

Indrek Randveer, hallituksen puheenjohtaja Enefit Oy.

Mikä on Enefit Oy?

Enefit on virolaisen Eesti Energian tytäryhtiö. Eesti Energia on jo vuonna 1939 perustettu, Viron valtion omistama energiayhtiö. Eesti Energia on Viron suurin energiatuottaja, ja sillä on tytäryhtiöidensä kautta toimintaa muun muassa Virossa, Latviassa, Liettuassa, ja nyt myös Suomessa. 

Yhtiön missiona on helpottaa asiakasta energiakulutuksen vähentämisessä, sekä ympäristöystävällisiin energialähteisiin siirtymisessä. Enefit korostaa toiminnassaan vastuullisuutta ja vihreän sähkön kysynnän lisäämistä.

Enefit myy Suomessa ainoastaan uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä. Enefitin kaikki sähkösopimukset ovat siis niin sanottuja vihreitä sähkösopimuksia. Yritys käyttää NordPoolin pörssisähköä, joka on tuotettu uusiutuvilla energiamuodoilla, eli tuuli-, vesi-, aurinko- ja bioenergialla.

Enefit tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisen ratkaisun, jonka avulla on mahdollista seurata omaa sähkönkulutusta ja näin myös pitää sähkölasku kurissa. Kyseessä on Enefit Mobiili -sovellus, josta asiakas löytää omat kulutustiedot, sopimustiedot, sekä markkinahinnat.

“Olemme todella innoissamme, että saamme aloittaa yhteistyön Enefitin kanssa, joka yhtiönä on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan digitaalisten kanavien kautta ja tuottamaan asiakkailleen erinomaisia digitaalisia ratkaisuja oman sähkönkulutuksen hallinnointiin . Lisäksi heidän keskittyminen vain uusiutuviin energialähteisiin tuo suomalaisille mahtava vaihtoehdon valita täysin vihreää sähköä.”

VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Jussi Valsta.

Mikä on VertaaEnsin.fi?

VertaaEnsin.fi:n missio on auttaa suomalaisia kuluttajia tekemään parempia talouspäätöksiä. – yksi mission kulmakivistä on tarjota kuluttajille markkinoiden paras valikoima tuotteita ja yksinkertaisia palveluita mitkä auttavat säästämään rahaa ja aikaa. 

Tarjoamme suomalaisille kuluttajille digitaalisen alustan, josta löytyy kattava talous- ja rahoitustuotteiden valikoima, sekä informaatio järkevän ja tietoisen päätöksenteon tueksi.

Juuso Korhonen

Juuso Korhonen

Juuso Korhonen on VertaaEnsin.fi PR- ja markkinointistrategi. Juuso on opiskellut kansainvälistä markkinointia ja työskennellyt finanssialalla viimeiset kahdeksan vuotta. Hän on kiinnostunut laajasti finanssiasioista ja taloudellisesta hyvinvoinnista.