VertaaEnsin.fi ja Aurajoki Nordic Oy yhteistyöhön

|Nita Joutsen
vertaaensin ja aurajoki nordic


VertaaEnsin.fi auttaa suomalaisia kuluttajia vertailemaan rahoitustuotteita ja löytämään itselleen sopivimman vaihtoehdon nopeasti ja vaivattomasti. VertaaEnsin.fi haluaa tuoda kaikkien pankkien palvelut yhteen paikkaan ja tämän johdosta VertaaEnsin.fi on solminut yhteistyön nyt myös Aurajoki Nordic Oy:n kanssa, jolla on useita kuluttajarahoitukseen keskittyviä brändejä.

VertaaEnsin.fi tarjoaa suomalaisille kuluttajille digitaalisen alustan, josta löytyy kattava rahoitustuotteiden ja pankkien valikoima, sekä informaatio järkevän ja tietoisen päätöksenteon tueksi. Palvellakseen yhä paremmin suomalaisia kuluttajia, VertaaEnsin.fi:n kumppaniverkostoon kuuluu nyt myös Aurajoki Nordic Oy. Yhtiöllä on kaksi kuluttajarahoitukseen keskittyvää brändiä Laina.fi ja Risicum ja verkkokaupan osamaksukaupan Jousto-tuote.

“Yhteistyö Aurajoki Nordicin kanssa antaa meille yhä paremman mahdollisuuden palvella kokonaisvaltaisesti eri asiakasryhmiä Suomessa”, kertoo VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Jussi Valsta.

Laina.fi on yksi Aurajoki Nordic Oy:n tunnetuimmista brändeistä

“Haluamme tuottaa kuluttajille aidosti hyödyllisiä ja luotettavia rahoituspalveluita ja arvostamme pitkiä asiakassuhteita. VertaaEnsin.fi on oivallinen jakelukanava tuotteillemme.”, kertoo markkinointijohtaja Yrjö Kokkonen Aurajoki Nordic Oy:stä.

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia verkkokaupan rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. Aurajoki Nordic Oy innovoi ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitaan sähköisissä jakelukanavissa. Aurajoki työllistää tällä hetkellä noin 70 henkilöä Turussa ja Helsingissä.

VertaaEnsin.fi on Suomen johtava rahoitustuotteiden vertailusivusto, joka tarjoaa kuluttajille nopean ja helpon tavan tutustua, verrata ja valita erilaisia luottokortteja, lainoja, pankkipalveluita ja säästötilejä.
VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroupia, joka äänestettiin KPMG:n and H2 Venturesin ”Fintech 100” -listalla yhdeksi maailman 50 parhaaksi fintech-yritykseksi vuonna 2017.

Avatar

Nita Joutsen

Nita Joutsen on työskennellyt VertaaEnsin.fi:llä vuodesta 2019 alkaen. Hänen erikoisosaamistaan ovat rahoitusalan trendit, sekä oman talouden hallinta.