VertaaEnsin.fi aloittaa yhteistyön Instabankin kanssa

|Posted by | Esittelyssä, Pankkiasiointi
Tags: , ,

vertaaensin ja instabank yhteistyöhön

VertaaEnsin.fi:n missio on parantaa suomalaisten kuluttajien taloudellista hyvinvointia – yksi mission kulmakivistä on tarjota kuluttajille markkinoiden paras valikoima eri rahoitustuotteita. Tämän takia VertaaEnsin.fi on solminut yhteistyön nyt myös Instabankin kanssa.

VertaaEnsin.fi haluaa muuttaa tapaa, jolla suomalaiset valitsevat ja ylläpitävät rahoitustuotteita

VertaaEnsin.fi haluaa tarjota suomalaisille kuluttajille digitaalisen alustan, josta löytyy kattava rahoitustuotteiden ja pankkien valikoima, sekä informaatio järkevän ja tietoisen päätöksenteon tueksi. Palvellakseen yhä paremmin suomalaisia kuluttajia, yritys on viime aikoina kasvattanut kumppaniverkostoaan laajasti. VertaaEnsin.fi:n kumppaniverkostoon kuuluu nyt myös Instabank.

VertaaEnsin.fi aloitti kumppanuuden Instabankin kanssa vuoden 2019 alussa. Instabankin tavoitteena on muuttaa tapaa, jolla kuluttajat käyttävät pankkipalveluita. Instabank pyrkii myös lanseeraamaan lisää tuotteita sitä mukaa, kun yhtiö kasvaa ja markkinoiden tarpeet muuttuvat.

“Instabank on erinomainen esimerkki pankista, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisiä tuotteita digitaalisia kanavia pitkin. Heidän tuote ja prosessi sopivat erittäin hyvin VertaaEnsin.fi arvolupaukseen suomalaisille kuluttajille ja täten näen yhteistyössä paljon potentiaalia”, sanoo VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja Jussi Valsta.

Mikä on Instabank?

Instabankin tavoitteena on tuoda markkinoille helppotajuisia tuotteita nykyaikaisen pankkisovelluksen välityksellä.
Instabank on uusi digitaalinen pankki, joka tarjoaa kuluttajille lainaa arjen tarpeisiin sekä mahdollisuuden aiempien lainojen uudelleenjärjestelyyn. Instabank työskentelee aktiivisesti sellaisten uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisen parissa, joiden avulla kuluttajien on helpompi käyttää pankkipalveluita.

Toimimalla pelkästään verkossa pankki pitää kulunsa alhaisina ja tarjoaa asiakkailleen palveluja kilpailukykyiseen hintaan. Instabank tarjoaa lainaa 500 eurosta 50 000 euroon saakka 3–15 vuoden maksuajalla, ja lainassa voi valita maksavansa kiinteää tai joustavaa kuukausierää. Instabank tarjoaa lainoilleen alimmillaan 7,99 % ja korkeimmillaan 19,99 % nimelliskoron.

Instabankin lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja joustavilla lainaehdoilla. Lainatuotteet on suunniteltu niin, että lainan takaisinmaksun voi sopeuttaa lainatyypistä riippumatta tilanteen mukaan. Asiakas voi valita kiinteän kuukausittainen maksuerän tai joustavan takaisinmaksutavan. Instabankin lainaa voi hakea myös aiemmin kertyneiden pienluottojen jälleenrahoitukseen. oman talouden hoito ja suunnittelu helpottuu, kun useat pienlainat saa koottua yhden lainan alle ja maksettavaksi tulee useiden laskujen sijaan vain yksi kuukausilasku.

VertaaEnsin.fi –palvelu on Instabankille erinomainen tapa saada uusia asiakkaita. Odotamme innolla yhteistyötä seuraavien kuukausien ja vuosien osalta”, kommentoi Instabankin toimitusjohtaja Robert Berg.

Instabank on vuonna 2016 perustettu sähköisesti palveleva norjalainen pankki, joka tarjoaa suomalaisille kuluttajille joustavia laina- ja säästötilituotteita. Instabank myöntää lainoja 500 eurosta aina 50 000 euroon asti, eikä lainoille tarvita vakuuksia tai takaajia. Instabank aloitti toimintansa Suomessa vuoden 2017 lopulla ja pankki palvelee tänä päivänä jo yli 10 000 suomalaista asiakasta.

Avatar

Nita Joutsen

Nita Joutsen vastaa VertaaEnsin.fi:llä markkinoinnista. Nita on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin ja on kiinnostunut rahoitusalan trendeistä, sekä taloudenhallinnasta.

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *