Tiedote: Fintech-yhtiö VertaaEnsin saa kansainvälistä tunnustusta KPMG:ltä

|Posted by | Muut aiheet, Tiedotteet, Uutiset
Tags: , ,

2017-fintech100-email-footers-01TIEDOTE
JULKAISUVAPAA HETI

Fintech-yhtiö VertaaEnsin saa kansainvälistä tunnustusta KPMG:ltä

CompareEuropeGroup, VertaaEnsin -brändin emoyhtiö, on sijoittunut 43:nneksi maailman parhaiden fintech-innovaattoreiden listalla.

 

(HELSINKI/16.11.2017): CompareEuropeGroup, henkilökohtaisia rahoitustuotteita vertailevan VertaaEnsin -yhtiön emoyhtiö, on saanut tunnustusta Fintech100 2017-listalla. Sijalle 43 yltänyt CompareEuropeGroup on lunastanut paikkansa maailman johtavia fintech-innovaattoreita seuraavalla listalla.

Fintech100-lista on H2 Venturesin ja KPMG -tilintarkastusyhtiön yhteistyöprojekti, jonka teossa arvioitiin yli 1 500 fintech-yhtiötä ympäri maailmaa.

Antonio Gagliardi, CompareEuropeGroupin toimitusjohtaja, on mielissään yrityksen sijoituksesta.

”Olen ylpeä, että pääsimme osaksi Fintech100-projektia, eritoten koska yrityksemme kehitys perustuu innovaatiolle ja käyttäjiemme auttamiselle. Yritämme jatkuvasti löytää uusia tapoja auttaaksemme kuluttajia tekemään parhaat mahdolliset taloudelliset päätökset, ja tällainen tunnustus saa meidät työskentelemään yhä ahkerammin”, Antonio Gagliardi sanoo.

VertaaEnsin-yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja Lauri Timgren on myös innoissaan listalle pääsystä:

”Kehitämme vertailupalveluamme jatkuvasti eteenpäin, jotta pystyisimme yhä paremmin vastaamaan kuluttajien tarpeisiin. Olemme jo auttaneet satojatuhansia suomalaisia tekemään parempia taloudellisia päätöksiä ja löytämään omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivia rahoitustuotteita, kuten lainoja ja luottokortteja. Aiomme jatkossakin tarjota kuluttajille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen vertailupalvelussamme, ja samalla auttaa heitä säästämään sekä aikaa että rahaa”, Lauri Timgren iloitsee.

VertaaEnsin.fi

VertaaEnsin.fi on Suomen johtava rahoitustuotteiden vertailusivusto. Sivustolla voi tällä hetkellä vertailla kaikkia Suomessa tarjolla olevia luottokortteja ja vakuudettomia kulutusluottoja. Palvelu auttaa suomalaisia kuluttajia säästämään aikaa ja rahaa tarjoamalla riippumattoman, ilmaisen ja käyttäjäystävällisen alustan tuotteiden ja palveluiden vertailuun. Samalla VertaaEnsin.fi auttaa yhteistyökumppaneitaan tavoittamaan uusia asiakkaita. VertaaEnsin.fi on perustettu vuonna 2015 ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä 8 työntekijää.

www.vertaaensin.fi

Lisätietoja tarjoaa toimitusjohtaja Lauri Timgren numerosta +358 50 3411 960.

Tutustu palkittuihin vertailuihin jo tänään!

vertaile lainoja

Luottokorttivertailu