VertaaEnsin.fi – uusi rahoitustuotteiden vertailusivusto auttaa kuluttajia säästämään aikaa ja rahaa

|Posted by | Esittelyssä, Kaikki artikkelit, Tiedotteet, Uutiset
Tags:

Vertaaensin.fi logoLainojen ja luottokorttien myöntäjinä toimii Suomessa suuri joukko erilaisia rahoitusyhtiöitä ja pankkeja. Tuotteiden monimutkainen hinnoittelu, epäselvät ehdot ja puolueettoman tiedon puuttuminen johtavat helposti kuluttajan hämmentymiseen, mikä saa ihmiset tekemään huonoja päätöksiä oman talouden kannalta tärkeissä asioissa.

VertaaEnsin.fi on uusi kuluttajille suunnattu rahoitustuotteiden vertailusivusto, joka auttaa suomalaisia löytämään itselleen sopivimman tuotteen kilpailukykyisimpään hintaan. Sivustomme tarjoaa helppokäyttöisen vertailutyökalun sekä puolueettoman katsauksen kuluttajille suunnattuihin rahoitustuotteisiin, kuten kulutusluottoihin ja luottokortteihin

Tarjoamme lainoista ja luottokorteista ajankohtaista ja luotettavaa tietoa, jonka avulla löydät itsellesi sopivimman tuotteen edullisimpaan hintaan mahdollisimman vaivattomasti. Vertailutyökalun lisäksi sivustomme sisältää vinkkejä ja oppaita, jotka auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä raha-asioittesi suhteen. Me vertaamme – sinä säästät!

VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja ja perustaja Lauri Timgren kertoo, ettei vastaavaa palvelua ole Suomessa aikaisemmin ollut.

”Kuluttajien on todella vaikeaa löytää tietoa eri rahoitustuotteista ja niiden kustannuksista. Informaatio on hajallaan eikä se ole selkeästi esillä. Ihmiset haluavat verrata lainojen ja luottokorttien hintoja eri pankkien ja lainantarjoajien välillä, mutta tällä hetkellä Suomessa ei ole toimivaa sivustoa, josta tuotteet löytyisivät helposti ja luotettavasti yhdestä paikasta. Lentojen ja hotellien ostamisessa vertailu on arkipäivää – sama tulee tapahtumaan myös rahoitustuotteiden kohdalla.”

Lue myös: Suurin osa suomalaisista käyttää vääränlaista luottokorttia

Suomalaiset ottavat yhä enemmän lainaa

Kotitaloudet ovat Suomessa yhä velkaantuneempia, ja lainaa otetaan lisää entistä helpommin. Tilastokeskuksen mukaan kotitalouksien velkaantumisaste on noussut tasaisesti, samoin pienlainojen määrä. Suomessa myönnettiin 2015 toisen neljänneksen aikana yli 104 000 pienlainaa, yhteensä yli 54 miljoonan euron arvosta. 

(Velkaantumisaste tarkoittaa lainavelkojen suhdetta kotitalouden käytettävissä olevaan tuloon)

kotitalouksien velkaantumisaste

Useat rahoitusyhtiöt ja pankit tarjoavat Suomessa kulutusluottoja, ja lainakustannuksissa on yllättävän suuria eroja lainanmyöntäjien välillä. Vertailemalla eri lainatuotteita voi siis helposti säästää huomattavan summan rahaa.

Lue myös: Tiedätkö mikä on todellinen vuosikorko?

Maksuvaikeuksien takana usein tiedon puute

Yli 10 vuotta rahoitusalaa nähnyt Timgren on työskennellyt aikaisemmin mm. Santander-pankin kuluttajarahoituksessa Helsingissä, Madridissa sekä Lontoossa. Hän arvioi, että monen suomalaisen maksuvaikeudet johtuvat nimenomaan tiedon puutteesta.

”Monet suomalaiset tekevät huonoja päätöksiä raha-asioissaan, ja ovat sen takia maksuvaikeuksissa. VertaaEnsin.fi:n avulla tavalliset suomalaiset kuluttajat saavat selkeää ja luotettavaa tietoa lainoista ja muista rahoitustuotteista ja voivat vertailla kustannuksia sekä tuotteiden ominaisuuksia helposti.

On hienoa, että sivustomme auttaa suomalaisia tekemään parempia päätöksiä ja säästämään oikeasti rahaa.”

Lue myös artikkelimme asiakaskohtaisesta korosta: kuinka luotettava asiakas olet?

Osa kansainvälistä ja menestynyttä konsernia

VertaaEnsin.fi on osa CompareEuropeGroupia. Konsernilla on laaja kokemus online-liiketoiminnasta, ja yritys on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja mm. Tanskaan (samlino.dk), Belgia (topcompare.be) ja Portugaliin (comparaja.pt). Suomeen VertaaEnsin.fi perustettiin kesällä 2015.

Tällä hetkellä tuotevalikoimaan kuuluvat luottokortit ja vakuudettomat lainat. Jatkossa tuotevalikoima laajenee kattamaan myös pienlainat ja vakuutukset. Tuotteiden vertailun lisäksi sivusto toimii myös tietopankkina ja oppaana henkilökohtaisiin rahoitusratkaisuhin ja säästämiseen liittyen.

Ei pelkkä hintojen vertailusivusto

Timgren sanoo, ettei VertaaEnsin.fi ole pelkkä hintojen vertailusivusto, vaan se on myös tietolähde ja rahoitustuoteopas kuluttajille.

”Kuluttajat ovat hinnan lisäksi kiinnostuneita myös tuotteiden tarjoamista eduista ja palveluista. VertaaEnsin.fi auttaa kuluttajia löytämään tuotteen, joka on heille sopivin ja samalla edullisin.”

Päivitämme jatkuvasti sivustomme sisältöä ja tuotevalikoimaa, jotta uusin tieto olisi aina kuluttajien saatavilla. Tällä hetkellä tuotevalikoimaamme kuuluvat luottokortit erityyppiset lainat kuten kulutusluotot ja pikalainat. Kun harkitset lainan ottamista tai uuden luottokortin hankkimista, tarjoaa VertaaEnsin.fi  tuotteiden vertailuun kätevän ja helppokäyttöisen työkalun, jonka avulla voit löytää sinulle sopivimman vaihtoehdon ja säästää rahaa!

Maria Mankinen

Maria Mankinen

VertaaEnsin.fi viestintä- ja markkinointivastaava. Maria on tarkka raha-asioissaan ja kiinnostunut säästövinkeistä.

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *