Testi: Kuinka paljon tiedät luottokorteista?

|Posted by | Kaikki artikkelit, Testit
Tags: ,

luottokorttitesti

Monelta löytyy nykyään luottokortti lompakosta, ja kortti onkin kätevä apuväline mm. matkoilla ja nettiostoksilla, ja onpa tuo muovinpala käytännössä välttämätön kaveri esimerkiksi autoa vuokratessa.

Luottokortin arkipäiväisyydestä huolimatta korttiasioita ei tule juurikaan mietittyä. Tee kiperä testimme, ja selvitä, paljonko todellisuudessa tiedät luottokorteista! Kysymysten aiheet vaihtelevat laidasta laitaan luottokortin käyttöön liittyvistä kysymyksistä jännittävään nippelitietoon. Onnea testiin!

Mitä vastaukset kertovat sinusta?

0-3 oikeaa vastausta

Saatat olla aloittelija luottokorttien maailmassa, mutta älä lannistu! Vinkkiemme avulla sinustakin tulee luottokorttien asiantuntija käden käänteessä. Tutustu esimerkiksi kattavaan luottokorttioppaaseemme  sekä aloittelijan tyypillisimpiin luottokorttivirheisiin (linkki kun julkaistaan).

4-7 oikeaa vastausta

Tietosi luottokorteista ovat keskinkertaisella tasolla. Hallitset kortin peruskäytön ja termit melko hyvin. Olethan muistanut kilpailuttaa ja vertailla, mikä luottokortti on sopivin juuri sinulle? Vertailussa alkuun pääset esimerkiksi lukemalla, miten valita itselle sopivin luottokortti (linkki kun tulee ulos) ja perehtymällä luottokorttien korko- ja vuosimaksuvertailuun.

8-10 oikeaa vastausta

Onnea! Tiedät luottokorteista kaiken tietämisen arvoisen ja ehkä enemmänkin. Et hämäänny luottokorttiviidakossa ja lompakostasi saattaa löytyä useampiakin kortteja. Olethan jo tutustunut American Expressin Membership Rewards -etuohjelmaan?

 

Testaa myös oma talouslukutaitosi, tai mikä luottokorttityyppi sopii sinulle parhaiten.

Maria Mankinen

Maria Mankinen

VertaaEnsin.fi viestintä- ja markkinointivastaava. Maria on tarkka raha-asioissaan ja kiinnostunut säästövinkeistä.