Säästä lentolipun hinnoissa: yhdeksän nerokasta niksiä!

|Posted by | Kaikki artikkelit, Matkustaminen, Vinkit
Tags: ,

Näin säästät lentolipuissa!

Suunnitteletko matkaa ja lentolippujen ostamista? Hienoa, matkustaminen on aina hieno tapa avartaa omaa maailmaansa, rentoutua kunnolla ja tutustua uusiin kulttuureihin.

Ennen matkaa kannattaa kuitenkin pitää mielessä muutama asia. Ensinäkin lentojen hintoja on hyvä vertailla eri hintavertailusivustoilla, mutta on myös muita keinoja löytää halvimmat liput. Hinta voi riippua paljon esimerkiksi matkustuspäivästä tai jopa lippujen ostopäivästä.

VertaaEnsin.fi kertoo keinot, miten löydät edullisimmat lentoliput ja säästät selvää rahaa seuraavan kerran, kun olet ostamassa lentoja.

9 niksiä säästämiseen

Säästä lentolipuissa

Muista vertailla

 Muista aina vertailla ennen ostamista. Älä ryntää suinpäin kohti houkutuksia vaan pidä maltti ja järki matkassa. Järjen käyttäminen matkustaessa kannattaa myös siinä, että varmista aina, että sinulla on voimassaoleva matkavakuutus. Omalla terveydellään ei kannata leikkiä.

Helpoimmalla pääset, kun ostat netissä lennot luottokortillasi, johon kuuluu matkavakuutus. Näin kaikki hoituvat samalla kertaa.

Esimerkiksi Handelsbanken Platinum -luottokortilla saat matkavakutuksen ulkomaille, jos maksat matkasta vähintään 50 prosenttia luottokortillasi. Sen sijaan vaikkapa Säästöpankin Visa Goldin matkavakuutus on voimassa kaikilla matkoilla – siis maksumetodista riippumatta.

Ilmaisessa ja nopeassa hintavertailustamme pääset kätevästi vertailemaan esimerkiksi luottokortteja. Paljon matkustavan kannattaa harkita vaikkapa lentopisteitä kerryttävää luottokorttia, jossa on matkavakuutus:

Luottokorttivertailu

Lähdössä matkalle? Onhan sinulla lentoyhtiön bonuskortti? Lue täältä miten hyödynnät pisteet ja edut parhaiten lentoyhtiöiden bonuskorteilla!