Säästä lentolipun hinnoissa: yhdeksän nerokasta niksiä!

|Posted by | Kaikki artikkelit, Matkustaminen, Vinkit
Tags: ,
nainen istuu tuolissa lentokentällä

Näin säästät lentolipuissa!

Suunnitteletko matkaa ja lentolippujen ostamista? Hienoa, matkustaminen on aina hieno tapa avartaa omaa maailmaansa, rentoutua kunnolla ja tutustua uusiin kulttuureihin.

Ennen matkaa kannattaa kuitenkin pitää mielessä muutama asia. Ensinäkin lentojen hintoja on fiksua vertailla eri hintavertailusivustoilla, mutta on myös muita keinoja löytää halvimmat liput. Lennon hinta voi riippua paljon esimerkiksi matkustuspäivästä, lippujen ostopäivästä tai jopa lennon lähtöajasta.

VertaaEnsin.fi kertoo keinot, miten löydät edullisimmat lentoliput ja säästät selvää rahaa seuraavan kerran, kun olet ostamassa lentoja.

9 niksiä säästämiseen

Säästä lentolipuissa

Muista vertailla

Muista aina vertailla ennen ostamista. Taloustietoisena kuluttajana ei kannata rynnätä välittömästi kohti ensimmäistä houkutusta, vaan pitää maltti ja järki matkassa. Järjen käyttäminen matkustaessa kannattaa myös siinä, että varmista aina, että sinulla on voimassaoleva matkavakuutus. Omalla terveydellä ei kannata leikkiä.

Helpoimmalla pääset, kun ostat netissä lennot luottokortillasi, johon kuuluu matkavakuutus. Näin kaikki hoituvat samalla kertaa.

Esimerkiksi Handelsbanken Platinum tai Danske Platinum -luottokortilla saat matkavakutuksen ulkomaille, jos maksat matkasta vähintään 50 prosenttia luottokortillasi. Sen sijaan vaikkapa Säästöpankin Visa Goldin matkavakuutus on voimassa kaikilla matkoilla – siis maksumetodista riippumatta.

Ilmaisessa ja nopeassa hintavertailustamme pääset kätevästi vertailemaan esimerkiksi luottokortteja. Paljon matkustavan kannattaa harkita vaikkapa lentopisteitä kerryttävää luottokorttia, jossa on matkavakuutus.

Jos budjetti ei tällä hetkellä anna myöten matkustamiselle, kannattaa käydä läpi oman talouden kipupisteet. Usein esimerkiksi yhdistelylainalla voi saada talouden tasapainoon, ja näin säästäminenkin on helpompaa.

Lähdössä matkalle vuonna 2020? Lue miten matkustaminen on muuttunut ja miten esimerkiksi matkavakuutukset toimivat tällä hetkellä.

Juuso Korhonen

Juuso Korhonen

Juuso Korhonen on VertaaEnsin.fi PR- ja markkinointistrategi. Juuso on opiskellut kansainvälistä markkinointia ja työskennellyt finanssialalla viimeiset kahdeksan vuotta. Hän on kiinnostunut laajasti finanssiasioista ja taloudellisesta hyvinvoinnista.

Comment

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *