Mobiilisovellukset sijoittamisen tukena

|Posted by | Kaikki artikkelit, Luottokortit, Sijoittaminen
Tags: , ,

Mobiilisovellukset sijoittamisessa
Mobiilisovelluksilla voi myös sijoittaa

Tiesitkö, että myös raha voi olla laiskaa? Laiskaksi rahaksi kutsutaan rahaa, jonka omistat, mutta joka ei tuota sinulle tarpeeksi: se voi piileskellä tililläsi, tai vaikkapa tekemättömissä verovähennyksissä!

Yksi tapa päästä eroon laiskottelevista euroista on sijoittaminen.  Valitettavan monelle sijoittaminen näyttäytyy kuitenkin punaisena vaatteena korkeine riskeineen, vaikka monesti ostaminen – eli siis sijoittaminen olisikin paras keino säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Sijoittaminen sovelluksilla on hauskaa

Sijoitusvinkkejä on varmasti yhtä paljon kuin on sijoittajiakin. Lisäksi myös heillä, jotka eivät ole sijoittamiseen perehtyneet, on sanansa sanottavana – puolesta tai vastaan. Aloittelijoiden kannattaa turvautua sijoitusoppaisiin, joita on helppo löytää netistä, ja usein ne ovat myös hyvälaatuisia. Aloittaminen on helppoa vaikkapa tästä Pörssisäätiön oppaasta.

Kun sijoittamisen peruskäsitteet ovat jo tulleet tutuiksi, alkavat sijoittajaa kiinnostamaan erilaiset sijoitusstrategiat ja tietysti omien sijoitusten seuraaminen. Haluammekin esitellä kolme täysin erityppistä sovellusta sijoittajan avuksi.

Sijoitussovelluksia esittelyssä

Stonder

Stonder on suomalaisen Luuvan kehittelemä sovellus, joka perustuu niin sanottuun sosiaaliseen sijoittamiseen. Sovelluksen ideana on jakaa näkemyksiä yksittäisistä yhtiöistä sijoittajien kesken. Stonder nostaa siis sijoittajien näkemykset analyytikkojen näkemyksien edelle. Sovelluksesta tekee mielenkiintoisen se, että sen antama informaatio on luultavasti erilaista, kuin varsinaisilta sijoitusasiantuntijoilta saatu informaatio. Saatavuus: iOS, Anroid

Startel logo

Startel on samannimisen suomalaisen uutistoimiston tarjoama sovellus, joka näyttää tuoreimmat tiedot kotimaisista ja ulkomaisista pörsseistä. Lisäksi sovellus tarjoaa tärkeimmät talousuutiset, jotka voit räätälöidä itsellesi sopivaksi. Startel sopiikin hyvin talouden kokonaisvaltaiseen seuraamiseen, ja siitä on iloa sekä aloittelevalle, että kokeneemmalle sijoittajalle ja säästäjälle. Reaaliaikainen uutis- ja hälytyspalvelu maksaa 70€ kuukaudessa, joten pelkkien pörssikurssien seuraamiseen se ei ole ehkä sopivin. Saatavuus: iOS

iBillionare

iBillionaire tarjoaa tietoa onnistuneiden sijoittajien, eli toisin sanoen miljardöörien liikkeistä sijoitusmaailmassa suoraan puhelimeesi. Täten sijoittajan tehtävänä on vain yhdistää saamansa tieto omaan sijoitusportfolioonsa. Helppoa, vai mitä? Ei sentään, sillä todellisuudessa iBillionaire on tarkoitettu jo hieman kokeneemmille sijoittajille, eikä iBillionaire pidäkään itseään varsinaisena sijoitusneuvojana, vaan ennemminkin tiedon välittäjänä. Sovelluksen käyttäminen on maksullista. Saatavuus: Anroid, iOS

Pankit auttavat sijoittamisessa mielellään

Turvallinen keino aloittaa sijoittaminen voi olla myös oman pankkisi tarjoamat sijoitusmahdollisuudet. Pankit soveltuvat ehkä parhaiten aloitteleville sijoittajille, jotka kaipaavat vielä ohjausta raha-asioissaan.

Pankit saattavat tarjota myös bonuksia esimerkiksi rahastosijoituksista, mikä tiputtaa sijoittamisen kokonaiskustannuksia. Pankkisi voi myöntää bonusta myös tiettyjen luottokorttien käyttämisestä. Joissain tapauksissa sijoittamisen voi yhdistää myös kaupassakäyntiin. Esimerkiksi S-Ryhmän maksukorteilla kerätyt bonukset voi sijoittaa rahastoon.

Voit vertailla eri luottokortteja vertailustamme:

Luottokorttivertailu

Lähteet:

Businessinsider.com Kauppalehti.fi

Juuso Korhonen

Juuso Korhonen

Juuso Korhonen on VertaaEnsin.fi PR- ja markkinointistrategi. Juuso on opiskellut kansainvälistä markkinointia ja työskennellyt finanssialalla viimeiset kahdeksan vuotta. Hän on kiinnostunut laajasti finanssiasioista ja taloudellisesta hyvinvoinnista.

Hvad tænker du?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *