Mitä isänpäivälahjaksi?

|Posted by | Kaikki artikkelit, Luottokortit, Nettikaupat, Ostaminen, Vinkit
Tags: , , ,

Isänpäivä - mitä lahjaksi?Mitä kannattaa hankkia isälle isänpäivälahjaksi?

Marraskuussa ei ole liikaa iloisia tapahtumia – lukuun ottamatta Black Fridayta ja Cyber Mondayta – vaan marraskuu muistetaan yleensä pimeydestä ja loskasta. Marraskuussa vietetään kuitenkin yhtä ihanaa juhlapäivää – isänpäivää!

Juhlat ovat mahtavia arjen piristäjiä, mutta monia stressaa juhlissa lahjojen ostaminen. Isänpäivänä juhlitaan luonnollisestikin isiä, mutta mitä ihmettä kannattaisi hankkia isänpäivälahjaksi – ja miten? Me jaamme muutaman niksin, joiden avulla isänpäivästä tulee mukava juhlapäivä eikä stressaava kauhunhetki.

Tiesitkö, että marraskuussa juhlitaan myös Sinkkujen päivää?

Netistä ostava muistaa luottokortin edut

Jos isällä on jokin rakas harrastus – kalastus, lukeminen, puutarhanhoito tai mikä hyvänsä – ja haluaa ostaa lahjaksi jotain harrastukseen liittyvää, on netti yleensä paras paikka aloittaa. Netissä on yleensä parhaat valikoimat ja tarjoukset. Lisäksi nettikauppoja voi selailla ihan milloin vain haluaa, eikä tuleva lahja näin paljastu sankarille etukäteen.

Vaikka netistä ostaminen on helppoa ja nopeaa, on hyvä muistaa muutama asia. Ensinnäkin kannattaa vierailla vain sellaisilla sivustoilla, jotka ovat luotettavia. Voit esimerkiksi hakea netistä etukäteen kommentteja ja keskusteluja nettikaupasta. Niistä käy nopeasti ilmi, onko kyseessä hyvä vai huono sivusto.

Toisekseen on tärkeää käyttää luottokorttia, joka turvaa hankintasi. Luottokortilla saat usein ostoksiisi esimeriksi osto- ja tuoteturvan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että luottokorttiyhtiö korvaa hajonneen tai kadonneen tuotteen.

Mikäli haaveilet vähän isommasta lahjasta, esimerkiksi lomamatkasta, kannattaa myös kaivaa luottokortti esille. Maksaessasi matkasi luottokortilla saat usein kaupan päälle matkavakuutuksen. Luottokortilla maksetuilla matkoilla on myös parempi turva siinä ikävässä tapauksessa, että lentoyhtiö menee konkurssiin. Luottokortti onkin reissaajan kaveri!

Millaisia etuja sinun luottokorttisi tarjoaa? Voit vertailla eri luottokortteja näppärästi puolueettomassa vertailussamme:

luottokorttivertailu

Tärkeintä on muistaa

Yleensä isänpäivänä (niin kuin myös äitienpäivänä) tärkeintä ei useinkaan ole se, mitä hankkii lahjaksi vaan se, että ylipäätänsä muistaa päivänsankaria. Usein isät ilahtuvat hyvin pienistä asioista kuten esimerkiksi hyvästä lounaasta tai illallisesta.

Jos haluaa viedä isän esimerkiksi lounaalle tai illalliselle, kannattaa tarkastaa läheisten ravintoloiden isänpäivätarjoukset. Useimmilla ravintoloilla on erityisiä isänpäivämenuita, jolloin tarjolla on erityisesti isille suunnattuja herkkuja, kuten meheviä pihvejä. Kannattaa kuitenkin olla ajoissa ja mieluiten varata pöytä etukäteen, koska isänpäivänä on muutama muukin juhlaseurue liikenteessä.

Erityisesti isänpäivänä monet suomalaiset käyvät S- ja K-ryhmän ruokapaikoissa, joissa myös tarjotaan usein isänpäivälounaita. Ne ovat useimmille myös kätevän ajomatkan päässä eivätkä ole ”liian fiinejä”.

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *