Moottoripyörän rahoitus – Löydä moottoripyörälaina kilpailukykyisellä korolla

| | Aihe: Lainat
moottoripyörälaina

Moottoripyörän hankinta on monen suomalaisen unelma. Miten vapauttavalta tuntuisikaan kiitää kovaa vauhtia pitkin kesäistä moottoritietä ja pysähtyä aina silloin, kun mieli tekee?

Unelman toteuttaminen ei välttämättä edellytä mittavia käteisvaroja tai pitkää säästökuuria, sillä moottoripyörälainaa voi hakea kätevästi netistä ilman vakuuksia ja takaajia.

Vertaile lainoja ilmaiseksi

Mistä lainaa moottoripyörään?

Moottoripyörän voi rahoittaa joko osamaksulla, vakuudellisella pankkilainalla tai vakuudettomalla lainalla. Vakuudeton moottoripyörälaina on joustavin tapa rahoittaa erilaiset ajoneuvohankinnat, sillä lainaa voi hakea helposti netissä mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Vaikka nopeus ja helppous ovat vakuudettoman moottoripyörälainan keskeisiä etuja, ei ensimmäistä lainatarjousta kannata hyväksyä suin päin. Lainojen koroissa ja kuluissa on merkittäviä eroja, joten moottoripyörärahoitukset kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa VertaaEnsin.fi-palvelussa.

Vertaile moottoripyörälainat 60 000 € asti

Kun vertailet moottoripyörän hankintaan suunnattuja lainoja VertaaEnsin.fi-palvelussa, saat yhdellä hakemuksella näkyviin jopa 23 eri rahoituslaitoksen tarjoukset. Esittelemme henkilökohtaiset lainatarjoukset todellisen vuosikoron mukaisessa edullisuusjärjestyksessä. Näin näet helposti, mikä yhteistyökumppaneistamme voi myöntää moottoripyörärahoituksen edullisimmalla korolla.

Voit hakea lainaa moottoripyörään seuraavilla ehdoilla:

  • Lainasumma: 500–60 000 €
  • Takaisinmaksuaika: 1–15 vuotta
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Korko alkaen 4,5 %

Rahoitus kuntoon jopa saman päivän aikana

Unelmien moottoripyörä voi löytyä esimerkiksi netin myyntipalstalta, ja monesti samasta pyörästä kilpailee useampi ostajaehdokas. Tällöin rahoituksen on syytä olla kunnossa hyvissä ajoin – muuten riskinä on pyörän päätyminen toisaalle.

Netissä moottoripyörälainan hakemiseen menee vain muutama minuutti, ja alustavat lainapäätökset kilahtavat sähköpostiin lähes saman tien. Et siis joudu neuvottelemaan lainan yksityiskohdista pankin kanssa tai odottelemaan lainapäätöstä useamman päivän ajan.

Kun olet valinnut vertailustamme sopivimman moottoripyörärahoituksen, voit siirtyä pankin sivuille viimeistelemään sopimuksen. Nopeimmillaan saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Ei siis muuta kuin pyöräkaupoille!

Siirry täyttämään lainahakemus

Kuka voi hakea lainaa moottoripyörään?

Yleisimmät ehdot moottoripyörälainan saamiselle ovat säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Hakijan tulee lisäksi olla vähintään 18-vuotias (lainantarjoajasta riippuen usein vanhempi) ja asua pysyvästi Suomessa.

Millaisella korolla moottoripyörälainaa on mahdollista saada?

Vakuudettoman moottoripyörärahoituksen korko määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Pankit arvioivat hakijan maksukykyä lainahakemukseen syötettyjen tietojen pohjalta ja tekevät päätöksen lainan myöntämisestä ja korosta hakijan arvioidun maksukyvyn perusteella.

Edullisimmillaan moottoripyörälainan korko on noin 4,5 % ja kalleimmillaan 20 %. Lisäksi moottoripyörärahoituksia vertailtaessa tulee huomioida lainan avaus- ja tilinhoitomaksut, jotka voivat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Sittenkin vakuudellinen moottoripyörälaina?

Jos lainalle pystyy asettamaan vakuuden, voi moottoripyörän rahoitus hoitua muutamaa prosenttiyksikköä edullisemmalla korolla. Pankin kanssa käytävät neuvottelut vievät kuitenkin vähintään päiviä ja usein viikkoja, joten yhtä nopeasti vakuudellista moottoripyörälainaa ei voi saada.

Vakuudeton rahoitus on joustavampi myös käyttötarkoituksen suhteen. Moottoripyörän lisäksi lainalla on mahdollista rahoittaa esimerkiksi ajokortin tai auton hankinta.

Avatar

Nita Joutsen

Nita Joutsen on työskennellyt VertaaEnsin.fi:llä vuodesta 2019 alkaen. Hänen erikoisosaamistaan ovat rahoitusalan trendit, sekä oman talouden hallinta.

Tarjoukset