Miten oma kuva-aihe luottokorttiin?

|Posted by | Kaikki artikkelit, Luottokortit
Tags: , , , , , ,

Oma kuva korttiinOma kuva korttiin?

Onko lompakossasi varsinainen viidakko erilaisia kortteja? Yksi tapa selvitellä lompakkoaan on hankkiutua eroon kaikista korteista ja lähteä metsään asumaan erakoksi. Jos tämä vaihtoehto ei houkuta, voit hankkia esimerkiksi luottokorttiisi ihan oman kuva-aiheen, jolla korttisi erottuu joukosta eikä kaikki aika kassalla kulu oikeaa korttia etsiessä.

Omalla kuvalla saat myös korttiisi yksilöllisyyttä ja viimeistelet visuaalisen tyylisi!

Lue lisää: Millaisia mobiililompakoita pankit tarjoavat?

Millainen kuva käy luottokorttiin?

Ohjeet kuviin vaihtelevat pankeittain, joten varmista aina omasta pankistasi heidän omat ohjeistuksensa ennen kuvan lähettämistä. Selvitä ainakin esimerkiksi kuvan koko ja kuvatiedoston muoto (useimmiten JPG tai PNG). Kuvallisen kortin saa usein tilattua kätevästi netistä.

Lue myös uusista pankeista, jotka toimivat kokonaan netissä ja sovelluksissa: N26

Vaikka kuvaohjeistukset ovat pankkikohtaisia, on kuitenkin joitakin yleisiä sääntöjä, joita noudattamalla saa melko varmasti haluamansa kuvan korttiinsa.

 • Varmista tekijänoikeudet. Mikä tahansa netistä googletettu kuva ei käy, vaan sinulla täytyy olla oikeus käyttää kuvaa. Kuva voi olla esimerkiksi itse ottamasi tai voit ladata tekijänoikeusvapaita kuvia esimerkiksi kuvapankeista.
 • Kuvan pitää olla hyvän maun mukainen. Mieti, millaista luottokorttia itse kehtaisit käyttää julkisella paikalla.
 • Kuvassa ei saa olla arkaluonteisia tietoja kuten koodeja, numeroita tai kirjaimia

Esittelemme muutaman luottokortin, joihin saa oman kuva-aiheen. Selvitimme myös hinnat.

Ålandsbanken

Ålandsbankenissa kuvan voi saada Internetkonttoriin kirjautumalla ja tekemällä korttihakemuksen MasterCardiin. Hakemuksessa voit valita haluamasi kuva-aiheen. Voit valita sen kuvagalleriasta tai ottaa oman kuvan.

Ålandsbanken MasterCard Yhdistelmäkortti

 • MasterCard-luottokortti omalla kuvalla: 55 euroa / vuosi.
 • Huomaa, että kyseessä ei ole niin sanottu kertahinta, vaan joudut maksamaan kuvallisesta luottokortistasi joka vuosi 10 euroa, sillä Yhdistelmäkortin hinta ilman omaa kuvaa on 45 euroa vuodessa.

Ålandsbanken MasterCard

 • MasterCard-luottokortti/yhdistelmäkortti omalla kuvalla   55 euroa / vuosi.
 • Huomaa, että kyseessä ei ole niin sanottu kertahinta vaan joudut maksamaan kuvallisesta luottokortistasi joka vuosi 10 euroa, sillä MasterCardin hinta ilman omaa kuvaa on 45 euroa vuodessa.

Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold

 • MasterCard-luottokortti/yhdistelmäkortti omalla kuvalla 55 euroa / vuosi.
 • Huomaa, että kyseessä ei ole niin sanottu kertahinta vaan joudut maksamaan kuvallisesta luottokortistasi joka vuosi 10 euroa, sillä MasterCardin hinta ilman omaa kuvaa on 45 euroa vuodessa.
 • Rinnakkaiskortti luottokortteihin omalla kuvalla kustantaa 28 euroa / vuosi.
 • Huomaa, että myös rinnakkaiskortissa joudut maksamaan omasta kuvasta joka vuosi korkeamman vuosimaksun muodossa, sillä rinnakkaiskortti ilman omaa kuvaa kustantaa 18 euroa / vuosi.

OP

OP:lla ei ole tarjolla ns. ”peruskorttia” vaan asiakkaan tulee aina itse valita korttiinsa tuleva kuva kuvagalleriasta.

Tällä hetkellä tarjolla on 13 erilaista kuvavaihtoehtoa.

Lue myös OP:n esittely!

Aktia

Aktialla on mahdollista saada oma kuva-aihe kaikkiin Visa-kortteihin. Voit valita kuvan heidän kuvagalleriastaan eli vakiokuvapohjaa, jolloin kuva-aihe ei kustanna mitään. Voit myös käyttää itse ottamaasi kuvaa, mutta tällöin oma kuva luottokortissa kustantaa 10 euroa per kuva.

Aktia pidättää itsellään oikeuden hylätä kuvan, jonka olet itse ottanut.KuvaKuLuott

Lue lisää Aktian luottokorteista!

Aktia Visa Gold Credit/Debit

Aktia Visa Gold Credit/Debit -yhdistelmäkortti omalla kuvalla: 10 euroa / oma kuva. Kuvagalleriasta maksuton.

Nordea

Nordealla on mahdollista tuunata monia kortteja niin sanotun MyMoneyn avulla. Voit tutustua MyMoney-esittelysivuun täällä. Kuvan korttiin voit valita joko heidän kuvagalleriastaan tai laittaa oman kuvasi.

Voit myös hankkia Puhdas Itämeri- tai Naisten Pankki -aiheisen kuvan korttiisi. Kuvan ottamalla tuet John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita tai Kirkon Ulkomaanavun säätiön Naisten Pankki -rahaston toimintaa.

Nordea Credit

Nordea Credit -luottokortti omalla kuvalla 12 euroa.

Nordea Gold

Nordea Gold -luottokortti omalla kuvalla 12 euroa.

Millaisia ominaisuuksia sinä arvostat luottokortissa? Alhaista hintaa, hyvää matkavakuutusta vai ehkä osto- ja tuoteturvaa? Voit vertailla luottokorttien ominaisuuksia näppärästi luottokorttivertailussamme:

Hvad tænker du?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *