Kuinka nopeasti lainaa voi saada?

|Posted by | Kaikki artikkelit, Lainat, Vinkit
Tags: , , , ,

Kuinka nopeasti lainaa?Kuinka nopeita lainaprosessit ovat?

Joskus rahan tarve voi olla todella akuutti: Jotain yllättävää sattuu, eikä siihen ole ehtinyt varautua.

Jos sinulla on luottokortti, yllättävä ja polttava rahan tarve ei ole useinkaan ongelma, sillä luottokortilla voit ostaa tuotteita tai palveluita luottorajasi sallimissa rajoissa, ja luottoraja on käytettävissäsi koko ajan.

Jos sinulla taas ei ole luottokorttia, voi pikaisen lainan saaminen olla hieman haastavampi pala purtavaksi. Kuinka nopeasti laina on mahdollista saada?

Näin haet lainaa heti

Yksi kulutusluottoyrityksten ja pikavippifirmojen myyntivalteista on nimenomaan nopeus. He lupaavat usein rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Tällöin kaiken on kuitenkin osuttava nappiin:

  • Haet lainaa netissä.
  • Hakemuksesi täyttää kaikki vaatimukset, eikä esimerkiksi lisäliitteitä tarvita.
  • Instantor tarkastaa pankkitilisi tapahtumat.
  • Haet lainaa yrityksen lainankäsittelytunteina.
  • Sinulla on käytössäsi pankki, jonka kanssa luotonantajalla on sopimus.

15 minuutin lupaus rahoista tilillesi ei siis toteudu joka kerta. Kannattaakin varautua siihen, että vaikka liitteitäkään ei tarvitsisi toimittaa, voi kulua useampi pankkipäivä ennen kuin rahat ovat tililläsi ja käytössäsi.

Pankkien kulutusluotot nopeasti

Jos olet hakemassa kulutusluottoa pankista, jonka asiakas jo olet, voit saada lainan hyvin nopeasti. Esimerkiksi Nordean joustoluotosta on mahdollista saada myönteinen lainapäätös heti lainaa hakiessa. Jos olet saanut myönteisen lainapäätöksen, saat rahasi heti tilillesi arkipäivisin kello 7–22:30 välisenä aikana.

Samoin on esimerkiksi Handelsbankenin Tosikätevä-lainassa, jota voit hakea verkkopankkitunnuksillasi. Jos olet ollut Handelsbankenin asiakkaana vähintään 6 kuukautta ja Handelsbankenin tilillesi tulee palkkasi tai eläkkeesi, saat luottopäätöksen yhden pankkipäivän kuluessa. Yhden pankkipäivän kuluessa sinulle luvataan myös rahat tilillesi, jos luottopäätös on ollut myönteinen.

Vertaile lainassa hintoja, älä nopeutta

Vaikka joskus rahan tarve voi olla polttava, älä silti ryntää suin päin ottamaan nopeinta lainatarjousta –  se kun ei välttämättä suinkaan ole paras. Ota myös huomioon se, että vaikka lainaa voi hakea vuorokauden ympäri(pikavippi 24h), mutta lainaa myönnetään vain tiettyinä aukioloaikoina.

Älä myöskään tyydy suoraan oman pankkisi kulutusluottoon, vaan vertaile rohkeasti eri luotonantajien tarjouksia. Voit hyvinkin saada lainasi huomattavasti edullisemmin, jos maltat käyttää vertailuun hetken.

Ilmainen ja nopea lainavertailumme paljastaa sinulle nopeasti lainojen todellisten vuosikorkojen ja nimellisten korkojen lisäksi niiden todelliset kustannukset: