Kauppakortit esittelyssä

|Posted by | Kaikki artikkelit, Luottokortit, Ostaminen
Tags: , , , ,

Kauppakortit

Millaisia luottokortteja kaupat tarjoavat?

Tiesitkö, että kauppaketjut voivat tarjota muutakin kuin pelkästään talvisaappaita, ruokatarvikkeita ja kirjoja? Useat nimittäin tarjoavat myös erilaisia maksuvälineitä kuten esimerkiksi lahjakortteja ja luottokortteja. Kaupan näkökulmasta taka-ajatus on selkeä: Asiakkaalla on enemmän ostohaluja, jos hänelle tarjotaan erilaisia maksutapoja ja -välineitä. Kyse on siis myynninedistämisestä ja asiakaspalvelusta.

Lue myös: 5 syytä hankkia luottokortti!

Asiakkaan näkökulmasta se, että markkinoilla on tarjolla monenlaisia maksuvälineitä, on mitä erinomaisin asia. Silloin asiakkaalla riittää valinnanvaraa ja voi aidosti valita sellaisen maksuvälineen, joka sopii itselleen parhaiten. Korttimaksaminen on tutkimusten mukaan edelleen Suomessa suosituin maksutapa () ja maksukortit suosituimpia maksuvälineitä.

Lue myös: Kortti, lähimaksu vai käteinen – mikä on paras maksutapa?

S-Etukortti Visa Credit

S-Pankki on osa S-ryhmää, joka lienee taasen yksi suomalaisten parhaiten tunnistamista brändeistä, mikä ei ole ihme. Kyseessä on nimittäin valtava kauppaketju, joka operoi niin vihannesten kuin vakuutustenkin myynnissä.
Lue lisää: S-pankki esittelyssä

S-ryhmä tarjoaa myös luottokorttia. Siinä ei ole vuosimaksua lukuun ottamatta vaatimusta asiakasomistajuudesta, ja sillä on markkinoilla kilpailukykyinen korko. On mahdollista saada myös luottokortti S-Pankista ilman asiakasomistajuutta, mutta näissä korteissa on erilaiset ehdot. Esimerkiksi korko ei ole niin kilpailukykyinen.

S-Etukortti Visa Creditiä voi käyttää aivan niin kuin tavallistakin luottokorttia, mutta sen erikoisuus on se, että saat samalla kerättyä S-ryhmän toimipisteistä bonukset. Ei siis tarvitse viilata useampaa korttia, yksi riittää.

PÄHKINÄNKUORESSA:

Hinta: Edellytyksenä asiakasomistajuus (myös perheensisäinen käy).

Korko: 6,0 %

Luottoraja: 800 – 10 000 euroa

Stockmann

Stockmannilla on pitkä ja kunniakas historia monipuolisena ja vähän fiinimpänä tavaratalona. Se myöntää myös Stockmann MasterCard -luottokorttia. Jos haluat, voit liittää korttiin Finnair-ohjelman, jonka myötä alat kerryttää ostoksistasi lentopisteitä.

Jos olet Nordean asiakas, voit liittää korttiisi myös debit- eli pankkikorttiominaisuuden ja esimerkiksi valita oman tunnuslukusi. Kaikille Stockmann MasterCard -asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta käyttää verkkopalvelua, josta voi tarkastaa esimerkiksi luottotapahtumat, saldon ja korottaa luoton määrää.

Lue myös: Mitä eroa on debit ja credit -korteilla?

PÄHKINÄNKUORESSA:

Hinta: Stockmann MasterCard -luottokortin saamisen edellytyksenä on Stockmannin kanta-asiakasjäsenyys. Stockmannin kanta-asiakasohjelman jäsenhinta on kertaluontoinen 10 euron maksu

Korko: 10,0%

Luottoraja: 500 – 10 000 euroon. Stockmannin kanta-asiakasohjelman korkeammilla tasoilla luoton raja voi nousta 25 000 euroon.

St1

St1 on kenties Suomen tunnetuin bensakortti, sillä sen avulla voi saada 2 prosentin edun esimerkiksi polttoaineista. Samalla se on Suomen ainoita luottokortteja, jolla saa maksutapaetua kaikista ostoksista – siis myös lakupiipun muotoisista karamelleista sekä alkoholista.

PÄHKINÄNKUORESSA:

Hinta: Jos kortilla on maksutapahtumia, peritään tilinhoitomaksua 2,5 euroa kuukaudessa

Korko: 12,0%

Luottoraja: Enintään 5 000 euroa

K-Plussa

K-Plussa luottokortti on Keskon luottokortti, jonka myöntää OP. Sen juju on sama kuin S-ryhmän luottokortissa, eli saat maksettua ostoksesi ja kerättyä bonuksesi samalla kertaa.

Lisäjujuna K-Plussa MasterCard tarjoaa esimerkiksi tuoteturvaa, joka antaa tuplasti pidemmän vakuutuksen tuotteille, jotka on ostettu K-ryhmän toimipisteistä.

PÄHKINÄNKUORESSA:

Hinta: Vaatii K-Plussajäsenyyden, jonka kertamaksu on 8,4 euroa.

Korko: 9,5 %

Luottoraja: Enintään 6 000 euroa

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *