FIM Private Banking Visa esittelyssä

|Posted by | Kaikki artikkelit, Luottokortit
Tags: , ,

FIM Private Banking Visa luottokortti

FIM Private Bankin Visa Debit/Credit on premium-luottokortti. Kortille myönnetään jopa 20 000 € luottoa, se soveltuu kaikkeen maksamiseen kotimaassa ja ulkomailla sekä tuo lisäturvaa matkustaessa.

Luottokorttivertailu

Luottokorttiin sisältyy avainten ja matkatavaroiden turvapalvelu, joka varmistaa omaisuuden palautumisen niiden kadotessa. Avaimenperä ja matkatavara-laatta toimitetaan asiakkaille kortin toimituksen yhteydessä. Laatan avulla avaimet ja matkatavarat löytävät omistajansa.

Lue lisää: Milloin luottokortilla maksaminen kannattaa?

Premium

Premium-luottokortti on maksuton FIM Private Banking Platinum- ja Private Banking -asiakkaille, ja muille sen vuosimaksu on normaalisti 50 €. Private Banking asiakkailla on oltava FIM varainhoidossa yli 100 000 euroa. Pakettiin sisältyy viisi ilmaista käteisnostoa kuukaudessa Debit ominaisuudella EU-maissa ja ylimääräisistä kerroista veloitetaan 1 € kappaleelta. Muiden valuuttojen nostamisesta peritään 2 € + 2,5 % noston määrästä.

Luoton korko koostuu 3kk Euribor-viitekorosta ja 9 % marginaalikorosta. Luoton lyhennysminimi on 40 € ja asiakkaalla on oikeus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen.

Platinum

Platinum-asiakkaille on tarjolla lisäpalveluita Premium-ominaisuuksien lisäksi. Tähän asiakasluokkaan pääsee, jos FIM varainhoidossa on yli 300 000 euroa.
Platinum-lisäpalvelut ovat:

  • Priority Pass, pääsy tuhateen lentokenttäloungeen yli 400 kaupungissa 120 maassa. Seuraavan lennon odotusta rauhassa ja tyylillä.
  • StopService-sulkupalvelu. Asiakas voi poistaa yhdellä soitolla kaikki maksukortit ja matkapuhelinliittymät, mikäli ne katoavat tai ne varastetaan.
  • Concierge-palvelu, joka auttaa käytännön ongelmissa. Hotelli- ja ravintolavaraukset puolestasi.
  • Hätäkäteinen ja hätäliput, jotka toimitetaan asiakkaalle, jos esimerkiksi lompakko varastetaan tai lentoliput katoavat.

Mikä FIM?

FIMissä asiakkassuhteesta huolehtii henkilökohtainen yksityispankkiiri. Palvelut sopivat asiakkaille, joilla on varainhoidossa vähintään 100 000 euroa. Palvelussa keskitytään pitkäjänteiseen yhteistyöhön varallisuuden kasvattamiseksi, mihin sisältyy 12 kuukauden tyytyväisyystakuu.

Asiakkaille tarjottavia muita palveluita ovat erikoishinnoiteltu asuntolaina, laajat jokapäiväisen asioinnin pankkipalvelut.

Tiedätkö, millaisia ovat maailman hulppeimmat premiumluottokortit? Tutustu Mustaan Amexiin ja muihin miljonäärien luksusluottokortteihin!

Luottokorttivertailu