Mihin luottokortteihin sisältyy concierge-palvelu?

|Posted by | Luottokortit, Matkustaminen, Muut aiheet
Tags: , ,

luottokortti concierge

Concierge, henkilökohtainen assistentti, joka hoitaa esimerkiksi matkalippujen varaukset ja ostaa lahjat puolisolle kuulostaa utopialta, johon vain superrikkailla on varaa. Todellisuudessa myös tavallisilla tallaajilla voi olla mahdollisuus eräänlaiseen assistentin vastineeseen; monet luottokortit nimittäin tarjoavat lisäetuna niin sanottua concierge-palvelua, jota voi pyytää hoitamaan arjen pieniä tehtäviä. Kuuluuko sinun luottokorttiisi concierge-palvelu?

Tutustu luottokorttien ominaisuuksiin vertailussamme!

luottokorttivertailu

Mikä ihmeen concierge?

Concierge-sana tulee alun perin ranskan kielestä ja tarkoittaa vahtimestaria tCC buttonai talonmiestä. Luottokorttien tapauksessa sana ei kuitenkaan viittaa talonmiehen palveluksiin vaan yleisesti erilaisiin palvelu-, varaus- ja selvitystehtäviin. Tyypillisesti concierge-palvelua voi pyytää esimerkiksi varaamaan pöydän ravintolasta, ostamaan konserttilippuja ja tekemään matkavarauksia. American Expressin nettisivujen mukaan myös esimerkiksi lahja-ideoiden keksiminen ja kukkien lähettäminen hoituvat palvelun kautta. Ylipäätään concierge-palvelun voi siis laittaa hoitamaan kaikenlaisia pieniä, mutta aikaa vieviä asioita, joihin arjen kiireen keskellä ei välttämättä ole aikaa. Kiteytettynä concierge-palvelu on siis ikään kuin puhelinsoiton päässä oleva henkilökohtainen assistentti.

Missä luottokorteissa on concierge?

Concierge-palvelu sisältyy kaikkiaan kuuteen Suomen markkinoilla olevaan premium-luottokorttiin. Eri luottokorteissa concierge-palvelu kulkee eri nimillä, esimerkiksi American Express kutsuu palvelua Platinum Lifestyleksi ja Handelsbanken Platinum-palveluksi.

Luottokortit concierge taulukko

Hvad tænker du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *