Autorahoituslaskuri

| | Aihe: Lainat
Autorahoituslaskuri - laske autolainan kulut

Näin selvität pystyisitkö maksamaan autolainan tai osamaksun kuukausikulut

Kun olet ostamassa autoa, hankinnassa eräs keskeisimmistä kysymyksistä on “mistä rahat“. Vaikka leasing ja yhteiskäyttöautot ovatkin trendikkäitä tapoja saada pyörät alle, enemmistö rahoittaa ajoneuvon hankinnan edelleenkin sopimalla joko osamaksusta autoliikkeen kanssa tai ottamalla autolainaa. Tällä sivulla olevan rahoituslaskurin avulla voit selvittää jo ennen kaupantekoa, millainen autolaina tai osamaksu voisi olla taloudelliseen tilanteeseesi sopiva vaihtoehto.kk


%Lakisääteisesti lainan lisäkulut saavat olla korkeintaan 150 euroa vuosittain. Jos avausmaksun ja tilinhoitomaksun vuosittainen summa ylittää rajan, laskuri pienentää avausmaksua automaattisesti.

Kuukausierä:

Todellinen vuosikorko

Lainan kokonaiskustannus yhteensä:

– Lainamäärä:
– Korko:
– Tilinhoitomaksut:
– Lainan avausmaksu:

Jos autolainan hakeminen tuntuu lukujen valossa realistiselta vaihtoehdolta, tai jos haluat kilpailuttaa saamasi auton osamaksu- tai lainatarjouksen, klikkaa alla olevasta painikkeesta. Huomaathan, että autolainan kilpailuttaminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Kilpailuta autolainat

Näin autorahoituslaskurimme toimii

Autorahoituslaskurin käyttäminen on helppoa ja nopeaa.

  1. Aseta laskuriin tarvitsemasi lainasumma, esimerkiksi 10 000 €.
  2. Aseta sinulle sopiva laina-aika kuukausina. Esimerkiksi 10 vuotta on 120 kuukautta.
  3. Ellei sinulla ole tarkempaa tietoa korkotasosta, avausmaksusta tai tilinhoitomaksusta, jätä vaihtoehdot oletusarvoonsa.

Rahoituslaskuri kertoo kuinka suurissa kuukausierissä sinun olisi maksettava lainaa takaisin, sekä mikä olisi lopullinen takaisinmaksettava summa. Näet myös erittelyn siitä, mistä lopullinen takaisinmaksettava summa koostuu.

Huomioithan, että autorahoituslaskurin laskelma on aina arvio, joka perustuu laskuriin syötettyihin lukuihin. Luoton korko ja ehdot tarkentuvat henkilökohtaisessa luottotarjouksessa. Varsinainen rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.

Keijo Kortelainen

Keijo Kortelainen

Keijo Kortelainen on VertaaEnsin.fi:n markkinointi- ja sisältötiimin esimies, pk-yrittäjä, businessmentori, sekä suurperheen isä. Keijon mielenkiintoa sykähdyttävät henkilökohtaisen talouden hallinnan lisäksi vaihtoehtoiset sijoituskohteet (keräily ja antiikki) sekä valokuvaus.

Tarjoukset