Sähkövertailumme laajeni

| | Aihe: Sähkö ja ympäristö
Sähkövertailumme laajeni - uusien palveluntarjoajien logot

Vertaaensin.fi:n sähkövertailu on laajentunut kolmella uudella palveluntarjoajalle kesäkuun aikana. Tämä vahvistaa VertaaEnsin.fi:n asemaa sähköpalveluiden monipuolisena kilpailuttajana ja tarjoaa kuluttajille parempia sähködiilejä. “Tavoitteenamme on kasvaa Suomen johtavaksi kaupalliseksi sähkövertailuksi tämän vuoden aikana” toteaa VertaaEnsin.fi:n energiavertailun päällikkö Anton Boijer. 

Sähkövertailun ensimmäinen uusi tulokas on tamperelainen Vihreä Älyenergia.  Nimensä mukaisesti Vihreä Älyenergia on keskittynyt vähän CO2-päästöjä tuottavan energian myyntiin. Vertailussa mukana oleva fossiilivapaa “Väen Valinta” tarjoaa sähköä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.  

Vihreä Älyenergia on panostanut paljon pelillistämistä hyödyntävän Älyenergia-sovelluksen kehittämiseen. Sovelluksen avulla Vihreän Älyenergian asiakas voi seurata ja kehittää omaa energiankäyttöään. Vihreä Älyenergian toimitusjohtaja Kalle Nevala esitteli sovellusta yhteistyön julkistamisen yhteydessä seuraavasti:  

Vihreän älyenergian juuret ovat teknologiakehityksessä ja tämä näkyy oivallisesti kehittämässämme Älyenergia-sovelluksessa. Asiakkaamme saavat ainutlaatuisen sovelluksen oman sähkönkäyttönsä optimointiin. Sovellus kertoo miten juuri sinun kotisi voi säästää ja seuraa miten etenet. Esimerkiksi ajoittamalla sähkönkäyttöäsi, laskemalla sisälämpötilaa tai pitämällä saunaa vähemmän aikaa päällä. Sovellus kertoo paljonko sähköä kuluu saunaan, lämmitykseen tai vaikka auton lataukseen.

VertaaEnsin.fi:n Anton Boijer ja Vihreän Älyenergian Kalle Nevala puristavat kättä yhteistyön kunniaksi. Esillä myös Älyenergia-sovellus.
VertaaEnsin.fi:n Anton Boijer ja Vihreän Älyenergian Kalle Nevala puristavat kättä yhteistyön kunniaksi. Esillä myös Älyenergia-sovellus. 

Toinen uusi sähkön tarjoaja vertailussamme on Kotkalainen Karhu Voima, joka tuo mukanaan useita toistaiseksi voimassaolevia kulutuspaketteja sähkön ostajille. Voimadiili XXS ja Voimadiili XS ovat ensisijaisesti vähäkulutuksille kotitalouksille, kuten opiskelijoille, suunnattuja  paketteja. Kerros- ja rivitalossa asuville Karhu Voima tarjoaa Voimadiili S ja Voimadiili M paketteja. Kulutuksen ylittäessä pakettiin sisältyvän määrän  veloitetaan  ylimenevä osuus Karhu Voiman kulloinkin voimassa olevan Varma– tuotteen kuukausihinnan mukaisesti. . 

Kolmas uusi yhteistyökumppani sähkövertailussamme on myös Karhu Voiman omistava KSS Energia (entiseltä  nimeltään Kouvolan Seudun Sähkö). KSS PrimeVartti on toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus., jonka hinta tarkistetaan neljännesvuosittain.  Määräaikaisten sähkösopimusten puolella KSS Energia tuo vertailuumme KSS Kampanja 24kk, joka on määräaikainen kahden vuoden sähkösopimus kilpailukykyisellä hinnalla.

Vertaa sähkö tästä linkistä.

Keijo Kortelainen

Keijo Kortelainen

Keijo Kortelainen on VertaaEnsin.fi:n markkinointi- ja sisältötiimin esimies, pk-yrittäjä, businessmentori, sekä suurperheen isä. Keijon mielenkiintoa sykähdyttävät henkilökohtaisen talouden hallinnan lisäksi vaihtoehtoiset sijoituskohteet (keräily ja antiikki) sekä valokuvaus.

Tarjoukset