Uusimmat artikkelit

Perustietoa matkavakuutuksista

Mikaela Katro
/

matkavakuutus-luottokortilla

Ennen matkalle lähtöä on syytä tarkistaa, että matkavakuutus on riittävän kattava esimerkiksi peruutusturvan ja matkatavaraturvan osalta. Tutustu matkavakuutusten yleisiin ehtoihin artikkelissamme. Lue lisää »

Taloudellinen riippumattomuus

Keijo Kortelainen
/

Taloudellinen riippumattomuus siintää monen haaveissa. Pitkäjänteisellä säästämisellä ja sijoittamisella se voi olla mahdollista saavuttaa, mutta oikotietä onneen ei ole. Lue lisää »

Ajankohtaiset nostot

Kannattaako pörssisähkö ja mikä on sen hinta nyt?

Nita Joutsen
/

mies harkitsee pörssisähköä

Pörssisähkö eli Spot-sähkö on pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla kysynnän ja tarjonnan mukaan tunneittain määräytyvä seuraavan päivän sähkön hinta. Se voi olla kuluttajalle edullinen valinta. Lue lisää »

Muista tehdä nämä verovähennykset vuonna 2021

Juuso Korhonen
/

mies käyttää laskuria ja ja laskee verovähennykset vuodelle 2020

Verovähennys tarkoittaa rahamäärää, jolla verotuksessa pienennetään verotettavaa tuloa tai suoraan veron määrää. Verovähennykset kannattaa hyödyntää, jottei veroja tule maksaneeksi liikaa. Lue lisää »

Lainan korko – mistä se koostuu ja miten sen voi laskea?

Pauliina Laitinen
/

Lainan korko

Haluatko tietää lisää lainan korosta ja sen määräytymisestä? Artikkelissa kerromme, mistä palasista korko muodostuu, kuinka se määräytyy ja miten lainan koron saa laskettua hetkessä. Lue lisää »

Selaa artikkeleita aihealueen mukaan

Lainat

Ohjeita ja vinkkejä lainan hakemiseen, eri lainavaihtoehtojen vertailuun sekä luoton takaisinmaksuun liittyen.Täältä löydät ohjeita ja vinkkejä lainan hakemiseen, eri lainavaihtoehtojen vertailuun sekä luoton takaisinmaksuun liittyen.Tutustu artikkeleihin »

Pankit ja luottokortit

Luottokortin hakemiseen ja eri luottokorttityyppeihin liittyvät artikkelit sekä pankkipalveluja käsittelevät kirjoitukset.Täältä löytyvät luottokortin hakemiseen ja eri luottokorttityyppeihin liittyvät artikkelit sekä pankkipalveluja käsittelevät kirjoitukset.Tutustu artikkeleihin »

Säästäminen ja sijoittaminen

Säästäminen ja sijoittaminen.Täältä löydät laajan kattauksen vinkkejä säästämiseen ja sijoittamiseen. Käsittelemme niin säästötilejä ja rahastosäästämistä kuin osakesijoittamistakin.Tutustu artikkeleihin »

Sähkö ja ympäristö

Sähkö ja ympäristöTutustu sähkön tuotantotapoihin ja niiden ympäristövaikutuksiin seuraavien artikkelien avulla. Mukana myös vinkkejä sähkölaskun pienentämiseen.Tutustu artikkeleihin »

Verotus ja lainsäädäntö

Verotus ja lainsäädäntöNämä artikkelit käsittelevät verotukseen ja lainsäädäntöön liittyviä kysymyksiä. Mukana on myös pidempiä kirjoituksia ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista.Tutustu artikkeleihin »

Vertailut ja testit

Vertailut ja testitTutustu monipuoliseen valikoimaan eri tuotteiden ja palveluntarjoajien vertailuja. Täältä selviää, kenellä on markkinoiden halvimmat hinnat ja paras palvelutaso.Tutustu artikkeleihin »

Vieraskynä ja haastattelut

Haastattelut ja vieraskynä Täältä löytyvät talousalan vaikuttajien haastattelut sekä blogimme ulkopuolisten asiantuntijoiden kirjoittamat vieraskynäartikkelit.Tutustu artikkeleihin »

Yleiset talousvinkit

Yleiset talousvinkit arkeen ja juhlaan.Tältä sivulta löydät laajan valikoiman erilaisia talousvinkkejä ja ajankohtaisia artikkeleja esimerkiksi moniin juhlapyhiin liittyen.Tutustu artikkeleihin »

Tarjoukset